BİRLİKTE OLURSAK YENEMEYECEGİMİZ TAKIM YOK

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, cuma günü saat 20.30'da Denizli'de oynayacakları lig lideri Türk Telekom maçına tüm Denizlilileri davet etti.

  • 29 Aralık 2022 - 21:13
  • Son Güncelleme : 29 Aralık 2022 - 21:17

Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yukatel Merkezefendi Denizli Basket'in kulüp başkanı Veli Deveciler, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu bir kez daha  söyledi.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Başkan Veli Deveciler,"Çok önemli bir maça hazırlanıyoruz. Cuma günü saat 20:30 da Türk Telekom ile kendi evimizde yani PAÜ Arena'da oynayacağız. Bu zorlu maç öncesi eksiklerimiz var. Ancak çok güçlü ve inandığımız bir ekibimiz de var" diye konuştu.

Ligde artık hiç bir maçın telafisinin olmadığını söyleyen Veli Deveciler," Şimdi bu mücadelenin kavganın içinde yalnız kalmak istemiyoruz. Dostlarımızı, Denizli’yi ve basketbolu seven herkesi cuma günü saat 20.30'da Pamukkale Üniversitesi spor salonuna bekliyoruz. Denizli’nin coşkusunu, takımına nasıl sahip çıktığını hep birlikte gösterelim"dedi.

Başkan Deveciler sözlerine şöyle devam etti. Veli Deveciler,"  Yılın son maçı ve çok önemli bir maç için parkeye çıkıyoruz. Cuma akşamı saat 20:30 da ligin güçlü takımı Türk Telekom ile oynayacağız. Tüm rakiplerin çekindiği bir takım haline geldik. Salonumuzu doldurup, son saniyeye kadar desteği bırakmayalım. Birlikte olduğumuzda yenemeyeceğimiz takım yok. 2022 yılını harika bir maçla ve galibiyetle uğurlayalım"diye konuştu.