BİRLİKTE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

AK Partili Şahin Tin, Başkan Subaşıoğlu’na bu sözlerle destek verdi:

  • 25 Mart 2019 - 07:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi belediye başkan adayı Muhammet Subaşıoğlu’na destek vermek amacıyla mahallelerde vatandaşlarla buluşuyor, mahalle mitinglerine katılıyor. Şahin Tin; “Merkezefendi tarihine damga vuracak güzel hizmetler yapan Muhammet Subaşıoğlu kardeşimiz 31 Mart sonrası daha da güzel nice hizmetleri ve eserleri yapmaya devam edecek. Biz yürekten inanıyoruz, milletimizin ferasetine de güveniyoruz. Merkezefendililerin desteği her zaman onun yanında. Bizler de Muhammet Başkan’ımızın yanından olmaya devam edecek, birlikte daha çok çalışacağız” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Merkezefendi Cumhur İttifakı Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun düzenlediği mahalle buluşmalarına katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Milletvekili Şahin Tin; “Merkezefendi Belediyemizi sıfırdan kuran ve sayısız hizmetlerle birlikte mükemmel eserler inşa eden Muhammet Subaşıoğlu Başkan’ımıza biz inanıyoruz. Bugüne kadar başarılı hizmetler gerçekleştirdi. Önümüzdeki süreçte de yani 31 Mart sonrası da daha güzel yarınları inşa etmek için Merkezefendi’de durmadan dinlenmeden gece gündüz demeden çalışacağına gönülden inanıyorum. Öyle ki; Merkezefendili hemşehrilerimizin de Muhammet Subaşıoğlu Başkan’ımıza güveninin tam olduğunu görmek bizleri son derece memnun etmekte, hizmet aşkımızı tazelemektedir” dedi.

“TARTIŞMASIZ GÜZEL ESERLER YAPTI”

Muhammet Subaşıoğlu’nun kısa bir sürede Merkezefendi Belediyesi’nin kuruluş çalışmalarını tamamladığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Denizli’mizin büyükşehir olmasıyla birlikte Merkezefendi Belediyemiz kuruldu. İlk belediye başkanı olarak seçilen Muhammet Subaşıoğlu kardeşimiz bu zorlu süreçte hem belediye hizmetlerini aksatmadı hem de Merkezefendililere eşi benzeri olmayan eserler kazandırdı. Türkiye’ye örnek olacak projelere imza atarak Merkezefendi’nin adını sadece Denizli’ye değil, Türkiye’ye duyurdu. Özellikle daha yeni hizmete alınan Merkez Kütüphanesi’nin o ihtişamlı ve muhteşem yapısı ile içeriğinin zenginliği tartışmasız güzelliğe sahiptir” diye konuştu.

“ALGI OYUNLARIYLA MİLLETİMİZİ KANDIRAMAZLAR”

Hem Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Osman Zolan’ın, hem de Merkezefendi Belediyesi’nde Başkan Muhammet Subaşıoğlu’nun büyük hizmetlerinin ve eserlerinin algı oyunlarıyla yok sayılamayacağını vurgulayan Milletvekili Şahin Tin; “Derdi millete hizmet etmek olmayanlar, bizim ne yaptığımızı ve ne yapmak istediğimizi anlayamazlar. Sadece kuru laflarla ‘çamur siyaseti’ yaparak yapılan hizmetlerin algı oyunlarına kurban edilemeyeceğini ve yok sayılamayacağını milletimiz 31 Mart’ta sandıkta gösterecektir. Mahalle gezilerimizde Belediye Başkanı’mız ve Cumhur İttifakı adayımız Muhammet Subaşıoğlu kardeşimize karşı vatandaşlarımızın göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu ediyor. Birileri bırakalım konuşadursun, doğrudan uzak sözleri yazadursun ve ifade ededursun. Biz milletimize hizmet siyasetinden gönül belediyeciliğinden taviz vermeden çalışmaya devam edelim. Başkanımızın toplumda bazı kesimleri ötekileştirdiğini söyleyenler önce kendi ötekileştirici sözlerine ve davranışlarına baksınlar. Birçok hizmetler yapan ve hiç borcu olmayan bir belediye yönetimini bu denli yanlış anlatma çabaları beyhudedir, milletimiz bunlara pirim vermez. Bizler herkesi kucaklıyoruz, hiçbir kimseyi ötekileştirmiyoruz. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Abazasıyla, Romanıyla bir bütün olduğumuzu ve kardeş olduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz. Bu kardeşlik ruhu içerisinde Muhammet Subaşıoğlu Başkanımızın tevazu samimiyet ve gayretle milletimize ulaşmaya onların beklentilerine cevap olacak nitelikte hizmetleri bir bir yapmaya devam edeceğinden de hiç şüphem yok” dedi.

“HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ”

Muhammet Subaşıoğlu’nun 5 yıl boyunca durmaksızın çalışarak Merkezefendi’yi yeniden imar ettiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Merkezefendi tarihine damga vuracak güzel hizmetler yapan Muhammet Subaşıoğlu kardeşimiz 31 Mart sonrası daha nice güzel hizmetleri ve eserleri de kararlılıkla yapmaya devam edecek. Biz buna yürekten inanıyoruz. Şöyle geriye dönüp baktığımızda beş yıl gibi kısa bir sürede Ornaz Vadisi’nden Kültür Merkezine, nikâh salonlarına, toplantı salonlarından, modern pazar yerlerine, engelsiz yaşam merkezlerinden halı sahalara, Türkiye’nin en büyük Offroad pistine ve spor salonları gibi nice güzel eserleri Merkezefendililerin hizmetine sundu” dedi.

“DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞTI”

Bu yapılanların elbette yeterli olmadığını dile getiren Milletvekili Şahin Tin; “Başkanımız ve Cumhur İttifakı adayımız Muhammet Subaşıoğlu daha müreffeh daha modern bir Merkezefendi’yi imar etmek için 1 Nisan’da yeniden milletimizin vereceği yetkiyle yollara düşecek, dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürecektir. Yapılan bu eserlere ilave olarak 1 Nisan’dan sonra yapılacak olan eserler Merkezefendi’mizi ‘Marka Kent’ yapacak ve herkesin gıpta ile baktığı bir ilçe olmasını sağlayacaktır. İşte bunları Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayımız Muhammet Subaşıoğlu kardeşimiz ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Osman Zolan kardeşimiz başarıyla yapacak. Bizler milletimizin ferasetine güveniyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart’ta da milletimizin desteğinin Cumhur İttifakı’ndan yana olacağına, Muhammet Subaşıoğlu ve Osman Zolan kardeşimize oylarını vereceklerine yürekten inanıyorum. Gittiğimiz mahalle ziyaretlerinde ve vatandaşlarımızla buluşmalarımızda gördüğümüz o ki, Merkezefendililerin desteği her zaman Muhammet Başkan’ımızın yanında. İnşallah

bizler de başkanımızın yanında olmaya devam edecek ve Merkezefendi’nin geleceği için birlikte daha çok çalışacağız” dedi.