BİRLİKTE BAŞARDIK, YİNE BIRLIKTE BAŞARACAĞIZ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ING Basketbol Süper Ligi’nde ilk yılında ligde kalmayı başaran Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in Denizli’nin marka değerine değer kattığını söyledi.

  • 10 Mayıs 2022 - 11:09
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

 Başkan Doğan, “ Sporun her alanında başarılı ve öncü bir Merkezefendi vizyonuyla çıktığımız yolda, geride bıraktığımız üç senede basketbol takımımız, ilçemizin ve Denizlimizin marka değerine değer kattı. Çok büyük gurur yaşadık” ifadelerini kullandı.

Tarihinde ilk kez ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve ligde kalmayı başaran Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, Denizli’nin gururu oldu. Üç yılda 2 şampiyonluk elde eden ve Süper Lig’de de tutunan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket,  iç sahada PAÜ Spor Kompleksi’nde oynadığı maçları kapalı gişe oynadı. Denizli halkının da desteğini alan yeşil-siyahlılar, Türkiye’de herkes tarafından kabul edilen tribün kültürü ile fark yarattı.

“BİRLİKTE BAŞARDIK, YİNE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’da, gelecek yılda ING Basketbol Süper Lig’de mücadele edecek olan, takıma destek olacaklarını belirtti. Başkan Doğan, “ Üç senede iki lig birden yükselen takımımızın, geçtiğimiz sezon süper lige şampiyon olarak yükselme başarısıyla, çok büyük bir gurur yaşadık” diyen Başkan Doğan, “Süper ligde geçen ilk sezonumuzda basketbolun devlerini kentimizde ağırladık. Basketbol sevgisinin dalga dalga büyüdüğü sezonda gençlerimizle güçlü bir altyapı kurarak, bu kentin gençlerinin omuzlarında büyüyecek, sürdürülebilir bir başarının adımlarını attık.   Önümüzdeki sezonda da süper ligde mücadele edecek olan takımımız, yine Basketbolun en seçkin kulüpleriyle birlikte, aynı heyecanı şehrimize taşıyacak. Omuz omuza tek yürek olup, bu büyük heyecana yeniden hep birlikte tanık olacağız. Birlikte başardık, yine birlikte başaracağız” dedi.