BİR TELEFONA YEDİN TARLAYI DAYI!

Denizli'nin Çal ilçesinde ilginç bir ticaret gerçekleşti. Son model telefona sahip olmak isteyen Çallı genç telefonu alabilmek için 5 dönümden 2 tarlasını telefon karşılığında verdi.

  • 06 Ekim 2022 - 15:31
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'nin Çal İlçesinde yaşayan Bünyamin Karakurt isimli vatandaş eski telefonunu yeni nesil bir telefon ile değiştirmek istedi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir telefon mağazasına gelen Karakurt, rakamların yüksek olduğunu duyunca ilginç bir teklifte bulundu. Çal'da kendine ait 2 adet  tarlası ile cep telefonunu takas etmek istediğini söyleyen Bünyamin Karakurt'un teklifini kabul eden Murat Yıldırım, Karakurt ile beraber Çal Tapu Müdürlüğünün yolunu tuttu.

Müdürlükte yapılan işlemlerin ardından konuşan mağaza sahibi Murat Yıldırım "Bünyamin Karakurt kardeşimiz bize gelerek iki adet tapusu olduğunu olduğunu söyledi. Telefon pahalı olduğu için nakit parasının olmadığını söyleyerek tarla teklifinde bulundu. Beşerden 10 dönüm 2 adet tarlasını cep telefonu ile takas ettik" dedi.

Telefonuna kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Bünyamin Karakurt ise "Öncelikle teşekkür ediyorum. Böyle bir telefon almak hep aklımdaydı. Her türlü ticarete uygun olduğum için böyle bir ticaret yöntemi geliştirdik kendi kafamızda. Ben de mutluyum abime de beşerden 10 dönüm tarlası hayırlı uğurlu olsun" dedi.