BİLEĞİMİZİ KONYA BÜKTÜ

Süperlig'e süper bir başlangıç yapan Denizlispor, evinde Konyaspor'a yenildi. Horoz'un yenilmezliğini Konyaspor bozdu.

  • 15 Eylül 2019 - 19:11
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Konyaspor, zorlu Denizlispor deplasmanındaydı. Bu maça kadar galibiyet alamayan Aykut Kocaman'ın ekibi Süper Lig'e süper giriş yapan ve hiç yenilgi almayan Denizlispor'u evinde mağlup etmeyi başardı.

Gol 54. dakikada Farouk Miya'dan gelirken, Yücel İldiz'in öğrencileri de ligde hem ilk gollerini yediler hem de ilk mağlubiyetlerini aldılar.

Karşılaşmanın 7. dakikasında Skubic'in ortasında Miya'nın Yukatel Denizlispor kalesine çektiği şutta meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

9. dakikada Yukatel Denizlispor ceza sahasına sağ kanattan giren Alper'in sert şutunda top defansa çarparak kornere çıktı.

13. dakikada Bergdich'in sol kanattan ortaladığı ve Rodallega'nın kafa ile müdahale ettiği meşin yuvarlağı Serkan Kırıntılı son anda kornere gönderdi.

26. dakikada orta alanda Rodallega'nın pasını alan Bergdich'in sol kanattan ilerleyerek kaleye yaptığı şut Konyaspor savunmasından döndü.

27. dakikada Miya'nın yaklaşık 25 metreden sert şutunda Yukatel Denizlispor kalecisi Stackhowiak'ın çeldiği topu savunma uzaklaştırdı.

33. dakikada Barrow'un ceza sahası dışından yaptığı ortada Rodallega'nın kayarak yerden vurduğu top soldan auta çıktı.

45. dakika Alper'in sağ kanattan yaptığı ortada Miya'nın kafa ile kaleye gönderdiği topu Stackhowiak yumrukla çeldi, meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.

Müsabakanın ilk 45 dakikalık bölümü golsüz sona erdi.