BERZAN TAŞER: ADAY DEĞİLİM!

3 yıldır Otonomi Denizli Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten iş insanı Berzan Taşer, cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıkladı. Taşer "Koltukları uzun süre işgal etmek doğru değil" dedi.

  • 19 Mayıs 2022 - 18:43
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Otonomi Denizli Yönetim Kurulu Başkanı Berzan Taşer, yaptığı açıklamayla cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıkladı. İnsanların uzun süre aynı koltuğu işgal etmemesi gerektiğine inandığı için bu kararı aldığını açıklayan Taşer, “Üç yıldır büyük bir gurur ve mutlulukla yürüttüğüm Otonomi Denizli Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi, insanların uzun süre aynı koltuğu işgal etmemesi gerektiğine olan inancım ve yeni yüzlerin, farklı fikirlerin temsiliyette bulunmalarının önemine duyduğum saygıyla, cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul’da tekrar aday olmayarak bırakıyorum” dedi.

Yeni seçilecek yönetime de başarılar dileyen Taşer, “Yönetim kadromuzla birlikte görev süremiz boyunca, OTONOMİ’nin ilkelerini Denizli’ye tanıtmaya büyük gayret gösterip, ikinci el araç alım-satımlarımdaki güven sorununa karşı mücadele verdik. Bürokrasinin önde gelenleriyle sorunlarımızı paylaşıp çözüm noktasında ortak akıl ile hareket ettik. İkinci el araba satışında OTONOMİ’yi profesyonel, etik ve güvene dayalı ticaretin merkezi haline getirdik. Bundan sonra gelecek olan yönetimin de aynı değerlerle çalışacağına tüm kalbimle inanıyor, yönetime talip olan tüm adaylarımıza sonsuz başarılar diliyorum” diye konuştu.