BENİM VEKİLİM İLHAN ÖZCAN DİYEN 100 KİŞİ ANKARA'YA GİTTİ

Aday adaylık başvurusu için Ankara'da bulunan CHP'li İlhan Özcan'ı partililer ve dostları başkentte yalnız bırakmadı. Denizli’den 2 otobüs ile yola çıkan 100 kişilik ekip soluğu 'Derman Abi' Ilhan Özcan'ın yanında alarak; "Benim milletvekilim İlhan Özcan" dedi.

  • 22 Mart 2023 - 08:45
  • Son Güncelleme : 22 Mart 2023 - 08:50

Milletvekili aday adayı İlhan Özcan, gelen dostları ile  CHP Genel Merkezi önünde bir araya geldi. CHP İl Binası önünde sloganlar atan CHP Denizli Heyeti, “Benim Milletvekilim İlhan Özcan” dedi.  Özcan ve beraberindeki heyet TBMM ve Anıtkabir’i ziyaret etti.


CHP milletvekili aday adayı İlhan Özcan ile buluşan Denizli Heyetinin ilk durağı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi oldu. Burada “Benim Milletvekilim İlhan Özcan” diyen ekip parti kurmaylarını ziyaret ettim 

Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden heyet akabinde Anıtkabir’e giderek Türkiye Cumhuriyeti’nin ve CHP’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulundu.


İLHAN ÖZCAN “BABA OCAĞIMIZI ZİYARET ETTİK”

Denizli heyeti ile birlikte baba ocağı olarak tabir ettiği Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde buluşan Özcan 100 kişiden oluşan heyete seslenerek, “Hepiniz Baba Ocağımıza hoş geldiniz. Sizin varlığınız ile Ankara aydınlandı” ifadelerini kullandı. Özcan Denizli heyetine, “Türkiye’yi aydınlatmaya var mısınız? diye sordu. Heyet ise yüksek sesle “Varız” dedi.


İLHAN ÖZCAN “KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

El ele kola birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyet Halk Parti’sini Denizli’de birinci parti yapacaklarını dile getiren Özcan, “Hakkın, hukukun ve adaletin temsilcisi, Türkiye'nin ölümsüz lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında sevgili Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapacağız.  Türkiye'yi aydınlık yarınlara kavuşturmak için Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız” şeklinde konuştu.

DENİZLİ HEYETİ “İLHAN ÖZCAN’I MİLLETİN VEKİLİ YAPACAĞIZ”

100 kişiden oluşan ve içerisinde çok sayıda önemli isimleri barındıran Denizli Heyeti ise yaptığı açıklamada, Herkesi saygı ve sevgi ile kucaklayan Denizli’de Milletvekili olma kararıyla bir enerji yaratan ve Denizli’den buraya kadar gelen, bizleri de yanından ayırmayan İlhan Özcan’ı milletin vekili yapacağız” dedi.

ATA’ NIN HUZURUNA ÇIKTILAR!

CHP Denizli Milletvekili Aday adayı İlhan Özcan ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde parti kurmayları ile bir araya geldi. Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden heyetin son durağı Anıtkabir oldu. Özcan ve beraberindeki heyet ile birlikte Aslanlı Yol’dan yürüyerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve CHP’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından CHP Denizli Heyeti, Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi.