BELEDİYEDEN KARDA AÇ KALAN HAYVANLARA YİYECEK

Çameli Belediyesi, yoğun kar nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları ile kanatlılar için harekete geçti.

  • 08 Şubat 2020 - 11:49
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yeşil alanlara kuşlar için yem, kedi ve köpekler için ekmek bırakıldı.
Çameli Belediyesi, karlı ve soğuk havalarda yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanları için doğaya yem ve yiyecek bırakıyor. Geçtiğimiz kış aylarında da aynı şekilde sokak hayvanları için ilçenin birçok noktasında hayvanların rahatlıkla bulacağı yem ve ekmek bırakan Çameli Belediyesi ekipleri, bu yıl da aynı yerlere yem ve ekmek bıraktı.

Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN yaptığı açıklamada, doğada hayvanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için ekiplerin hayvanların beslenmesine yardımcı olduklarını belirterek, sokak hayvanlarının aç kalmaması için belediye ekiplerinin itina gösterdiğini söyledi.

Hayvanların barınması ve aç kalmaması için belirli noktalara yem, ekmek,yiyecek bıraktıklarını kaydeden ARSLAN, "Sokak hayvanlarının aç kalmaması için mümkün olduğunca hassas davranıyoruz. Belediye olarak hayvanları ve yaban hayatını korumayı bir görev biliyoruz. Kış şartlarında sokak ve yaban hayvanları yiyecek bulmakta güçlük çekiyorlar. Bu sebeple ilçemizin çeşitli noktalarında doğaya yem bırakıyoruz." dedi.