BELEDİYE BAŞKANI ÇOCUKLARLA ÇOCUK OLDU

Korona salgını ile mücadele kapsamında bir buçuk aydır evlerinde oturan çocuklar bugün ilk defa dışarıya çıktı. Yaklaşık 4 saat parklarda oynayan çocukların sevincine Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural’da ortak oldu.

  • 14 Mayıs 2020 - 09:37
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Korona virüs salgını önlemleri çerçevesinde yaklaşık 1,5 ay önce İçişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkmaları kısıtlanan 0 - 14 yaş grubu çocuklar, bugün verilen 4 saatlik izinde parklara ve okul bahçelerine akın etti. Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural okul bahçesinde çocuklarla buluşarak, onların sevincine ortak oldu, birlikte oyun oynadı.

 İçişleri Bakanlığı genelgesi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 0 - 14 yaş grubu çocuklar, bugün 11.00 - 15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına uymak ve maske takmak kaydıyla dışarı çıktı. Çivril Belediye Başkanı Vural, uzun bir aranın ardından sokaklara çıkarak parklara akın eden çocukların sevincine ortak oldu. Çocuklarla birlikte futbol oynayan Başkan Niyazi Vural, küçüklerle bir araya geldi, oyun ve eğlencelerine eşlik etti.

 Başkan Vural, çocuklar ile geçirdiği vakit ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hayatımızın neşesi çocuklarımızla izin günlerinde top oynadık, maç yapacağımız günler de yakındır inşallah, biraz daha sabır” diyerek duygularını paylaştı.