BEKÇİ, GÖĞSÜNDEN VURULMUŞ HALDE ÖLÜ BULUNDU

Denizli'nin Baklan ilçesinde sabah nöbetine gelmeyen mahalle ve çarşı bekçisi arkadaşları tarafından evinde göğsünden vurulmuş ve hayatını yitirmiş şekilde bulundu.

  • 07 Nisan 2022 - 20:10
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Gece saatlerinde Baklan ilçesinde gerçekleşen olay, ilçe merkezinde çarşı ve mahalle bekçisi olarak görev yapan Ercan Akbaş'ın, sabah başlayan nöbetine gelmemesi ve arkadaşlarının şüphelenmesiyle ortaya çıktı. Defalarca telefonla aradıkları mesai arkadaşlarına ulaşamayan meslektaşları, Ercan Akbaş'ın evine gidince korkunç bir manzarayla karşılaştı.

Kapının açılmaması ve içeriden telefon sesi gelmesi üzerine Akbaş'ın hayatından endişe eden meslektaşları, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. 

Acil sağlık ekipleriyle beraber içeri giren mahalle ve çarşı bekçileri, mesai arkadaşlarının yerde kanlar içinde yatan cansız bedeniyle karşılaştı. Göğsünden aldığı yara sonucu öldüğü belirlenen Ercan Akbaş'ın gece saatlerinde silahını temizlerken silahın yanlışlıkla ateş alması sonucu ölmüş olabileceği konusunda şüpheleniliyor.

Ercan Akbaş'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp morguna kaldırıldı. Cenazenin otopsinin ardından Çivril ilçesine bağlı Reşadiye Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.