BEBEĞİNİ BANYODA YIKARKEN BEKLENMEDİK ŞEKİLDE YAŞAMINI YİTİRDİ

32 yaşındaki bir matematik öğretmeni olan Nazlı Nalcı Çaray, Denizli'de yaşamını yitirdi. Çaray, 8 ay önce dünyaya getirdiği bebeğini banyoda yıkarken aniden kalp krizi geçirdi. Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda, annenin hayatını kaybettiği tespit edildi. Çaray'ın cansız bedeni adli tıp kurumuna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • 18 Haziran 2023 - 11:45
  • Son Güncelleme : 18 Haziran 2023 - 11:47

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'ndeki 1903 Sokak'ta meydana geldi. Nazlı Nalcı Çaray, özel bir okulda matematik öğretmeni olarak çalışıyordu. Bebeğini banyoda yıkarken fenalaşarak yere düştü. Uzun süre ağlayan bebeği duyan komşuları şüphelendi ve durumu bildirdi. Babanın da annenin yanına ulaşamaması üzerine, olay polise ihbar edildi. Polis ekipleri, eve geldiğinde ağlama sesinin banyodan geldiğini fark etti. Kilitli olan banyo kapısını açan ekipler, annenin hareketsiz bir şekilde yerde olduğunu gördü. Yapılan inceleme sonucunda, Nazlı Nalcı Çaray'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerindeki inceleme işlemleri tamamlandıktan sonra Çaray'ın cenazesi adli tıp kurumuna gönderildi. 8 aylık bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Annenin kalp krizi sonucu öldüğü şüphesi üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.