BAYRAM'IN İLK GÜNÜ ÜST ÜSTE KAZALAR YAŞANDI

Denizli'de bayramın ilk günü üst üste kazalar yaşandı.

  • 04 Haziran 2019 - 18:36
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'de bayramın ilk günü üst üste kazalar yaşandı. Yine yüzünü gösteren trafik kazalarında bayramın ilk gününde can kaybı yaşanmaması sevindirdi.

OTOMOBİL TRAKTÖRÜ İKİYE BÖLDÜ

Kaza, Çal ilçesi Denizler Mahallesi’nde meydana geldi. Uşak istikametinden Denizli istikametine doğru seyir halindeki 34 JT 9348 plakalı otomobil iddiaya göre plakası alınamayan traktör yola aniden çıkınca çarpışma kaçınılmaz oldu. Çarpışma o kadar şiddetliydi ki traktör oturma kısmından ikiye bölündü. Meydana gelen kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Traktör sürücüsü olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ootmobil sürücünün ise durumun iyi olduğu öğrenildi. Otomobil ve traktörde büyük çaplı hasar meydana geldi.

SÜRÜCÜ İÇERİSİNDE SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE KURTARDI

Edinilen bilgilere göre, Antalya yönünden Denizli istikametine ilerleyen Mustafa Sağlık yönetimindeki 34 SJ 3287 plakalı otomobil, Acıpayam Çevre yolu küme evleri mevkiinde kontrolden çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı ve karşı şeride yan bir şekilde düştü. Kazada araç sürücü otomobil  içinde sıkıştı. Kaza sonrası diğer sürücülerin yardımıyla otomobilden çıkarılan yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, meydana gelen kaza sonrası yolun ortasına düşen bir demir parçası karşı yönden gelen bir otomobilin radyatörüne saplanması neticesinde araca arıza verdirdi.

KAVŞAKTA BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Bir diğer kazada Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Kocabaş mahallesi mevkisinde gerçekleşti. Kocabaş kavşağında gerçekleşen kazada bir araba ile traktör çarpıştı. Kaza sonucu olay yerinde bulunan vatandaşların ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.