BAYRAMDA EKMEKSİZ KALMAMAK İÇİN BU HABERE DİKKAT

  • 29 Temmuz 2020 - 18:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Fırıncılar Odası bayramda ekmek çıkacak mı sorusunun cevabını verdi. Alınan bilgilere göre bayramın ilk 2 günü ekmek satışı ve imalatı olmayacak!

Denzili Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, "İslam Alemi olarak bizleri birbirimize yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Denzili Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, bayram mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Barışın, kardeşliğin, sevginin ve hoşgörünün insanlık ve toplum için ne denli önemli olduğunu bizlere hatırlatan bayramlarımız; toplumsal barışı güçlendiren, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştiren özel günlerdir. Bu mübarek bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, değerli fırıncılarımızın ve kıymetli ailelerinin, saygıdeğer hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını temenni ediyorum.

Ayrıca Denizlili vatandaşlarımızı ekmek satışı ile ilgili bilgilendirmek istiyorum. Bayram nedeniyle bayramın ilk 2 günü ekmek satışı olmayacaktır"