BATUR’DAN KEPENEK’E €

İzmir’in Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 2 Haziran’da yeniden sandık başına gidecek olan Honaz ilçesinde Millet ittifakının CHP’li adayı Yüksel Kepenek’e destek için Honaz’a geldi. Baba tarafından Honazlı olduğunu söyleyen Abdül Batur, Yüksel Kepenek’in seçilmesi halinde, Honaz ile Konak ilçelerinin kardeş şehir olacağını söyledi.

  • 23 Mayıs 2019 - 14:53
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

2 Haziran’da yeniden sandık başına gidecek Honaz ilçesinde seçim çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ağırlayan Honaz ilçesi, dün de Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u ağırladı. Baba tarafından Honazlı olan Abdül Batur, Hisar Mahallesi’ndeki akraba ve baba dostlarını ziyaret etti. Ziyarette zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, Batur, Honaz’a bundan sonra daha sık geleceğini söyledi. Yıllardır Narlıdere belediye başkanlığı yapan ve son seçimde Konak Belediye Başkanı seçilen Abdül Batur’a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Daha sonra CHP seçim koordinasyon merkezinde konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ‘’Honaz benim baba tarafından memleketim. Burada birçok akrabam ve baba dostum var. Biraz ihmal etmişiz ama bundan sonra daha sık geleceğim. Sizleri daha sık göreceğim. Ben buraya Yüksel Kepenek’e destek için geldim. Biz İstanbul’dan da biliyoruz ki Her şey güzel olacak’’dedi.

2 Haziran’da Honaz’da Yüksel Kepenek’in kazanması halinde kardeşi ilçe olacaklarını kaydeden Batur, ‘’Seçimi kazandıktan hemen sonra yapılacak meclis toplantısında Honaz ve Konak ilçelerini kardeş ilçe yapacağız. Bizden ne istenirse Honaz için vermeye hazırız. Kardeş ilçe olduktan sonra sizleri ilçemizde ağırlamaktan daha fazla mutluluk duyacağız’’ diye konuştu.

Abdül Batur daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekilerek ilçeden ayrıldı.