BAŞKENTTE GÜNDEM DENİZLİ

Denizlim Derneği Ankara’da görev yapan Denizlili üst düzey bürokratları bir araya getirdi. PTT Genel Müdürü Hakan Gülten’in ev sahipliğinde yapılan etkinlikle Denizlim Derneği bir ilke daha imza attı. Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan bu tür organizasyonları düzenlemeye devam edeceklerini, Denizli’yi başkentte hep gündemde tutacaklarını belirtti.

  • 27 Kasım 2021 - 17:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Ankara’da Denizlilileri buluşturmaya devam ediyor. Ankara’da Denizlililer arasında gönül köprüsü kurmayı amaçlayan Dernek son olarak Dernek yönetimi, Ankara’daki bürokratlar, akademisyenler ve Denizlili siyasetçilerin bir araya geldiği organizasyona imza attı. Denizlim Derneği öncülüğünde PTT Ahlatlıbel Sosyal Tesislerinde gerçekleşen ve PTT Genel Müdürü Hakan Gülten’in ev sahipliği yaptığı organizasyona çok sayıda Denizlili katıldı.

DOST MECLİSLERİ ARTARAK DEVAM EDECEK

Etkinliğin başında Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan’ın yaptığı konuşmada “Yaşanan pandemi sebebi ile yüz yüze etkinliklerimize bir süre ara vermiştik. Aşılama ve normalleşme ile birlikte planladığımız birçok etkinliği hayata geçirmeye başladık. Bugün şimdiye kadar yaptığımız etkinliklerden farklı olarak dar kapsamlı, kaynaşmayı ön planda tutan, resmi bir düzen ve programdan ziyade bir dost meclisi olarak organize ettik. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek maksadı ile bu tür organizasyonlarımızı düzenli aralıklarla devam ettirerek Ankara’da Denizlilileri buluşturmaya, hemşehrilerimiz arasında gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.  

Bu güzel etkinliğin ev sahipliğini üstlenen hemşehrimiz, PTT Genel Müdürümüz Hakan Gülten’e, Denizlimizden çok değerli eşleri ile birlikte gelerek etkinliğimize katılan ve her daim derneğimizin ve bizlerin destekçisi olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, tecrübeleri ile yol gösteren, cesaretlendiren ve bugünde bizleri yalnız bırakmayan Milletvekillerimiz Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök’e, ayrıca etkinliğimize katılan birbirinden kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

DENİZLİLİ SİYASİLER ve BÜROKRATLAR BU ETKİNLİKTE BULUŞTU

Ankara’daki üst düzey Denizlili bürokratların katıldığı etkinliğe AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Ankara’daki Denizlili üst düzey bürokratlar, yargı mensupları ve akademisyenler katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Av. Cahit Özkan, Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptıkları konuşmalarda Ankara’da etkin olmanın temel unsurunun birlik ve beraberlik içinden hareket etmekten geçtiğine işaret ettiler. Bu tür etkinliklerin belli aralıklarla tekrarlanmasını temenni eden katılımcılar Denizlim Derneği’nin bu tarz organizasyonları çoğaltmasını istedi.

Program devamında etkinliğe katılan katılımcılar kendilerini tanıtarak, Denizli için Ankara’da yapılabilecekler hakkında fikir ve önerilerini ortaya koydular.