BAŞKANLARDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Denizli'de başkanlar kurban bayramı nedeniyle yazılı kutlama mesajları yayınladılar. İşte o mesajlar...

  • 08 Temmuz 2022 - 09:26
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerinin ve İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik eden Başkan Zolan, "Sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine vesile olan mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.


Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sevgi, hoşgörü ve mutluluğun zirve yaptığı, küslerin barıştığı, kırgınlıkların ve özlemlerin sona erdiği bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Hep birlikte bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın neşesi, sevinci ve bereketini yaşıyoruz. Sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine vesile olan mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günlerde seyahat edecek vatandaşlarımız trafikte daha dikkatli olsunlar. Bayramda dargınlar barışmalı, tüm sevdiklerimizle bir ve beraber olmalı, büyüklerimizi mutlaka ziyaret edip küçüklerimizi sevindirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Salgın sonrası normalleşme süreci ile birlikte milletçe güzel ve sağlıklı bir bayram geçirmeyi dileyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Bu bayramın da birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, aramızda sevgi ve saygının yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum. En büyük gücümüz olan birlik ve beraberlik ruhumuzu en üst seviyede yaşatarak her günümüzün bayram tadında geçirmeyi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle hepinizin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, çocukların sevindirildiği, umutların tazelendiği, huzurlu, mutlu bir bayram diliyorum. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”


BAŞKAN DOĞAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, “Paylaşmanın ve yardımlaşmanın yaşandığı bir bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kurban Bayramı’nın sağlık, mutluluk, huzur ve adalet getirmesini dileyen Başkan Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı bizi birbirimize kenetleyen değerli kavramlardan birisi. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın yaşandığı bir bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramı bayram yapan şey birlik ve beraberliktir. Bu bayram yine sevdiklerimize kavuşarak, onlarla kucaklaşacağız. Değerli büyüklerimizin ellerinden öpeceğiz. Bu anlamlı ve özel günlerde dargınlıkları bir yana bırakıp sevgi ve hoşgörü içerisinde olmalıyız. Merkezefendi Belediyesi olarak bizler, her zaman olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da hemşehrilerimizin rahat, huzurlu, sağlıklı geçirebilmesi için görevimizin başında çalışıyor olacağız. Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmesini temenni ediyor; Kurban Bayramı’nın kavuşma, paylaşma, sağlık, adalet, barış, huzur, kardeşlik ve dayanışmamıza vesile olmasını diliyorum”


BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ATLI’DAN BAYRAM MESAJI

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Atlı mesajında şunları kaydetti:

“Bayramlar sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, kucaklaştığımız özel günlerdir. Aramızdaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği bayramlar büyüklerimizi ziyaret etmek için de bir vesiledir.  İnsanların kırgınlık ve dargınlıklarından arınarak, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının çok daha fazla yoğunlaştığı bayramlarımızın yaşatılması ve canlı tutulması çok önemlidir. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalı bunu bir yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Bayram günlerinde yoğunlaşan barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamını bütün bir yıla yayabilmemiz halinde, toplumsal ve bireysel sorunlarımızın çok daha kolay çözüleceği inancındayım. 

Yüzyıllardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Kurban Bayramının, halkımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun”


BAŞKAN ÇELİK: MUTLULUKLARIMIZI PAYLAŞTIKÇA BAYRAM OLUR

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik Kurban Bayramı münasebeti ile bir bayram kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik mesajında "Eski bayramların  güzellikleriyle, ailenizle, sevdiklerinizle bir arada olup, keyifli bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik vatandaşların Kurban Bayramını yayınladığı mesajla kutladı. Tüm ekiplerin bayram boyunca vatandaşların yanında olacağını vurgulayan Başkan Çelik “Paylaşmanın ve  sevginin arttığı, küslüklerin son bulduğu bir bayrama daha ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Biliyoruz ki, sevinçlerimizi ve mutluluklarımızı paylaştıkça bayram olur. Bu bayram dolayısıyla ailelerimizle buluşup, beraber sofralarımızı paylaşacağız.

Bozkurt Belediyesi olarak, her bayramda olduğunu gibi siz değerli vatandaşlarımız için bu bayramda da tüm ekiplerimiz ile beraber sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.

Çok değerli Bozkurtlular, Eski bayramların  güzellikleriyle, ailenizle, sevdiklerinizle bir arada olup, keyifli bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayram’ını kutluyorum” dedi.


BAŞKAN ÖRKİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Zorlu bir pandemi sürecini çok şükür geride bıraktık. Ramazan Bayramı’ndan sonra Kurban Bayramı’na ulaşabilmenin huzuruyla tüm halkımıza hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Bayramların İslam Âleminin en özel günlerinden olduğuna dikkat çeken Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Bayram demek, birlik ve beraberlik demektir” diyen Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi; “Kurban Bayramı da toplumumuzda birlik ve beraberliğin, paylaşmanın en güzel örneğidir. Geçtiğimiz yıllarda Kurban Bayramı’nı pandemi koşulları altında zorlu ve aramıza mesafeler koyarak kutlamıştık. Normalleşme sürecine girmemizle birlikte, mesafelerin ve maskelerin ortadan kalktığı bir Kurban Bayramı yaşayacağız. Böyle anlamlı günler, kardeşlik, dayanışma, bir ve birlik olma duygularımızın perçinlendiği günlerdir. Rabbim, bayramın güzelliği ile tüm dünyadaki çocuklarımızın gözyaşlarını dindirsin, savaşlar son bulsun. Kurban Bayramı’nda kutsal topraklarda bulunan ve hac farizasını yerine getiren Müslümanların da Allah ibadetlerini kabul eylesin. Pamukkale Belediyesi olarak, Kurban Bayramı için tüm tedbirlerimizi aldık. Allah kesilecek olan kurbanlarımızı kabul etsin. Bu bayram birlik ve beraberliğimizi de daim etsin. Bu vesileyle ile başta Pamukkaleli vatandaşlarım olmak üzere, Denizli halkı ve tüm İslam Alemi’nin kurban bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim”.


MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın,Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan Mehmet Ali Yılmaz: “İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramlar; sadakatin, teslimiyetin ve fedakarlığın gösterilmesine vesile olan çok özel günlerdir.Toplumsal birliğimizi sağlayarak gelenek ve değerlerimizi yoğun bir şekilde yaşamamıza vesile olan bu çok müstesna günde,Asil Milletimizin özünde var olan yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duyguları tüm insanlığa örnek olmaktadır.

Sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri olan bu güzel günün tüm insanlık alemi için barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diler, nice bayramlara sağlık ve mutluluk içinde erişmemiz temennisiyle Kurban Bayramınızı kutlarım.