BAŞKANLARDAN İSTANBUL ÇIKARTMASI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’na destek için İstanbul’a gitti.

  • 20 Haziran 2019 - 09:02
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 23 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için İstanbul’daki seçim çalışmalarına katılacak.

Başkan Doğan, sosyal medya adresinden Başkan Atlı ile birlikte çekilen fotoğrafı paylaşarak “Babadağ Belediye Başkanımız Ali Atlı ile İstanbul'a desteğe gidiyoruz” dedi.  

Aynı zamanda İstanbul’a bir çıkartma da Denizli CHP Gençlik Kollarından geldi. Bir otobüs ile İstanbul’a giden CHP’li gençler seçim çalışmalarına yardım edecekler.

İMAMOĞLU İÇİMİZDEN BİRİ

Denizli CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, “Tüm Türkiye’nin gönlünü kazanan, seçilmiş Başkan Ekrem İmamoğlu içimizden biri ve hepimizin umudu oldu. Denizli olarak Ekrem İmamoğlu’nu başından beri hep gönülden destekledik. Bu umut, bu gönüllülük halkımızın irade gaspına 2 Haziran'da Honaz'da nasıl cevap verildiyse İstanbul'umuzda da haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe verecekleri cevap Ekrem İmamoğlu'dur. Biz de bu inançla, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Örgütü olarak yaklaşık 400 kişinin İstanbul seçimlerinde oy kullanmaları için ulaşım masraflarını üstlendik, destekledik. Başta bizden maddi manevi desteklerini esirgemeyen partililerimize, İlçe Başkanlarımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü de pazar günü ailelerinden ve tatillerinden fedakarlık yapıp oy kullanmaya giden seçmen kardeşlerimiz hak ediyor. 23 Haziran; birlikte çalışıp, birlikte yorulup bir kez daha hep birlikte kazanacağımız bir gün olacak. Biliyoruz, istiyoruz ve inanıyoruz ki: Her şey çok güzel olacak” dedi.

ULAŞIM MASRAFLARINI ÜSTLENDİ

Aynı zamanda Denizli CHP İl Örgütü İstanbul’da oy kullanacak olan Denizli’deki 400’e yakın seçmenin yol masraflarını karşıladı.

İstanbul’a oy kullanmaya gidecek olan 400 kişinin ulaşım masraflarını üstlenen CHP Denizli İl Örgütü “Tüm Türkiye’nin gönlünü kazanan, seçilmiş Başkan Ekrem İMAMOĞLU içimizden biri ve hepimizin umudu oldu. Denizli olarak Ekrem İmamoğlu’nu başından beri hep gönülden destekledik. Bu umut, bu gönüllülük halkımızın irade gaspına 2 Haziran'da Honaz'da nasıl cevap verildiyse İstanbul'umuzda da haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe verecekleri cevap Ekrem İmamoğlu'dur” diyerek adaylardan Ekrem İmamoğlu’nu desteklediler.

Açıklamanın devamında “Biz de bu inançla, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Örgütü olarak yaklaşık 400 kişinin İstanbul seçimlerinde oy kullanmaları için ulaşım masraflarını üstlendik, destekledik. Başta bizden maddi manevi desteklerini esirgemeyen partililerimize, İlçe Başkanlarımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü de pazar günü ailelerinden ve tatillerinden fedakarlık yapıp oy kullanmaya giden seçmen kardeşlerimiz hak ediyor” ifadelerine yer verildi.