BAŞKANLARDAN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Denizli'de başkanlar babalar günü nedeniyle yazılı mesajlar yayınladılar. İşte o mesajlar...

  • 19 Haziran 2022 - 05:22
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Başkan Zolan'dan Babalar Günü mesajı

Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bizleri hayata hazırlayan, her anımızda yanımızda olan, sevgisi ve fedakarlıklarını her zaman hissettiğimiz babalarımız, yaşam zenginliğimizdir" dedi. 


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. İnsanın yaşı kaç olursa olsun baba figürünün hayatın en önemli aktörü olduğunu kaydeden Başkan Zolan, ailenin temel direği olarak görülen babanın güven, sevgi ve saygının sembolü olduğunu vurguladı. Babanın çınar ağacı gibi gölgesinde huzur bulunan en değerli varlıklardan biri olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Bizleri hayata hazırlayan, her anımızda yanımızda olan, sevgisi ve fedakarlıklarını her zaman hissettiğimiz babalarımız, yaşam zenginliğimizdir. Onlar hayatın tüm yükünü omuzlarken bizlere de güç ve anlam katarlar. Sağlıklı ve mutlu bir ailenin ve dolayısıyla sağlıklı bir toplumun en büyük güvencesi olan babalarımıza şükran borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu addeden, hayat tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babaların yerinin hiçbir şekilde dolmayacağını, bu nedenle yaşarlarken kıymetlerinin bilinmesi gerektiğini belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Baba sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisidir. Bu duygu ve düşüncelerle hayatını kaybeden başta kıymetli babam olmak üzere tüm merhum büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyor, başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyorum.”


BAŞKAN ŞENİZ DOĞAN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, "Herkesin hayatında zor günlerinde elinden tutan, sıcak bir gülümsemesiyle kalbini ısıtan, sevgi ve güven veren tüm babaların, Babalar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Başkan Doğan, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Hayat yolculuğunda çocukları için her zorluğun karşısında dağ gibi duran ilk kahramanımız babalarımızın hakkı ödenemez. Babalarımız, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, güven ve otorite gibi hayati değerlerin aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Yaşı kaç olursa olsun babalarımızın gölgesinden bile cesaret alırız. Babaları sadece Babalar Günü'nde değil, hayatımızın her anında anmalı, onlara sevgi ve saygımızı göstermeliyiz.

Herkesin zor günlerinde elinden tutan ve sıcak bir gülümsemesiyle kalbini ısıtan babalar yüreklerinde taşıdıkları şefkat, merhamet ve hoşgörüyü evlatlarından hiçbir zaman esirgemezler. Bizlerle sevinen, bizlerle üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daimi kılmak için ailemize ve toplumumuza faydalı hizmetler vermenin gayreti içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; insanımızı, ülkemizi, doğayı bütün canlıları seven, nice güzel çocuklar yetiştirebilmek, nice güzel bireyler yetiştirebilmek dileği ile bütün babalarımıza saygılarımı sevgilerimi iletiyorum. Başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın, Babalar Günü’nü kutluyor, desteğini ve sevgisini hiçbir zaman evlatlarından esirgemeyen babalara minnetlerimi sunuyorum"


BAŞKAN ÖRKİ’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, mesajında, “Ailemizin temel direği olan tüm babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.
Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü, bu Pazar kutlanacak. Bu özel günle ilgili bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Ailemizin temel direği olan babalarımızdır. Dünyaya gelmemizden, hayata tutunma çabamızda karşılaştığımız zorluklarda maddi, manevi her an yanımızda olan babalarımızdır. Annelerimizin bizler üstünde emeği olduğu kadar babalarımızın emeği de vardır. Her darda kaldığımızda sığındığımız ulu çınarlardır babalarımız. Öyle ki, babalarımız, öz değerlerine sahip çıkan bir toplumun oluşturulmasında, aile kurumumuzun yaşatılmasında çok büyük bir role sahiplerdir. Onlardan alacağımız nasihatlar, hayat boyu bizlere yol gösterici olabilmektedir. Annelerimiz gibi babalarımıza da sadece bu özel günlerde değil her zaman hoş görüyle yaklaşmalı, saygı ve sevgimizi göstererek hayır dualarını almaya gayret göstermeliyiz. Bu düşüncelerle, öncelikle vatan topraklarını korumak uğruna evlatlarını şehit veren şehit babalarımız olmak üzere, bizleri yetiştirip büyüten, tecrübeleri ile yol göstericimiz olan tüm babalarımızın ve baba adaylarımızın babalar gününü kutluyorum” dedi.



BAŞKAN ATLI’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI 

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Başkan Atlı mesajında şunları ifade etti:

“Aile olmanın en güzel yanı, birlik ve beraberliğin en sıcak ve güvenli şekilde hissedilmesidir. Aile çatısının altında sonsuz sevgileri ve şefkatleri ile bizleri yetiştiren annelerimiz gibi, babalarımız da evlatlarının sığınacağı bir liman, gölgesinde huzur bulacağı ulu bir çınar ve güvenle sırtını yaslayacağı yüce bir dağdır. Çağdaş bireylerin yetişmesinde babalara düşen önemli sorumluluklar vardır. Mutlu ve güzel yarınlara umutla bakılmasını sağlayan, çeliğe su verir gibi zorluklara karşı cesareti güçlendiren, özgür ruhlu bireylerin yetişmesini sağlayan, emek ve sabırları ile topluma örnek olan, kalpleri şefkat dolu babaların da çabası ile toplum daha ileriye gidecektir. Bu duygularla bizlerin yanında olan babaların en büyük arzusu hayırlı evlatlardır. Hayırlı evlatlar olarak büyüklerimizin yanında olarak onlara daima saygımızı ve sevgimizi hissettirmek gerekiyor. Hayat yolunda bize kazandırdıkları için babalarımıza minnettarız. Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun. Aramızdan ayrılan babalarımızı rahmetle anıyorum, mekanları cennet olsun.”