BAŞKANDAN İLGİNÇ TALİMAT: TAKİPTEN ÇIKIN!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, isim vermeden CHP’yi ‘kurumsal operasyon yapıyorlar’ diyerek suçlamış ve savaş ilanında bulunmuştu. Genel Başkan'ın savaş ilanı söylemlerinin ardından İYİ Parti Denizli’den de ilginç bir hamle geldi.

  • 22 Aralık 2023 - 21:22
  • Son Güncelleme : 22 Aralık 2023 - 21:26

İYİ Parti’nin, Merkezefendi’de belediye başkanlığı için Fatih Coşkun’un adaylığı kamuoyuna yansıdığında, ittifakın Merkezefendi Belediyesi’nde şok etkisi yaşanmıştı. Coşkun’un hala devam etmekte olan Belediye Başkan Yardımcılığı görevi varken sürdürdüğü görev nedeniyle en uygun başkan adayı olarak dile getirildi. 5 yıllık görev süresi boyunca belediyecilik konusunda deneyim kazanan Coşkun’a potansiyel aday gözüyle bakılıyor.

BAŞKANI TAKİPTEN ÇIKIN TALİMATI

Mevcut durumda belirsizlikler nedeniyle bekleyiş sürerken İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci’den de ilginç bir hamle geldi. Kendi partililerine mesaj yoluyla ulaşan başkan, “Şeniz Doğan’ı takipten çıkın” talimatı verdi.

Başkan Semerci'nin gönderdiği mesajda:

“Şeniz Doğan’ı tüm sosyal medya hesaplarınızdan takip ve arkadaşlık durumlarını iptal ediniz. Bu durum, partimiz için önem arz etmektedir, özellikle İYİ Parti Merkezefendi İlçe teşkilatı için” dedi.

Başkanın sosyal medya üzerinden takipleri iptal etme talimatı üzerine bunu uygulayan partililer olduğu gibi, bu durumu şaşkınlıkla karşılayan ve sessizliğini koruyanlar da oldu.

Henüz Şeniz Doğan’ın başkanlığını yaptığı belediyede, Fatih Coşkun görevini sürdürüyorken, Başkan Semerci'nin verdiği bu talimat kamuoyunda şaşkınlık yarattı.