BAŞKAN'A ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Denizli'nin Çameli ilçesi, Elmalı Mahallesi, Kötürüm mevkisi sakinleri yapılan asfalt yol çalışmalarından ötürü Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret ederek, teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

  • 27 Ağustos 2021 - 17:59
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Elmalı Mahalle Muhtarı Mustafa Eriş  ile birlikte gelen Ziyarete Gelen Vatandaşlar Kötürüm  Mevkiimiz  şimdi gerçekten çok güzel oldu dedi. Muhtar Eriş: "Başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının sayesinde daha kullanışlı ve temiz bir yola kavuştuk. Eskiden yolumuz çok kötüydü. Şimdi ise rahatlıkla kullanılıyor. Başkanımız Cengiz Arslan’a desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan  ve ekiplerine Kötürüm  Mevkisizinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz" dediler.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Elmalı Mahallesi Kötürüm  Mevkiisi sakinlerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Başkan Arslan: “Belediye olarak çalışmalarımızı vatandaş odaklı sürdürüyoruz Kötürüm ve Akçadümen Mevkisinde gerçekleşen Asfalt Çalışması Bölge Halkımıza hayırlı olsun. Çameli Halkına hizmet etmekten mutluyuz" dedi.