BAŞKAN ZOLAN'DAN DENİZLİ HALKINA DAVET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm Denizlilileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Şubat 2019 Perşembe günü saat 13.30'da 29 Ekim Bulvarı'nda katılacağı mitinge davet etti. Geçen yıl 4 kez Denizli'yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehri çok önemsediğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Her gelişinde Denizlimiz kazandı" dedi.

  • 20 Şubat 2019 - 12:40
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Şubat 2019 Perşembe günü Denizli'yi bir kez daha ziyaret edeceğini söyledi. Bugüne kadar onlarca kez Denizli'ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen yıl şehri 4 kez ziyaret ettiğine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 21 Şubat 2019 Perşembe günü saat 13.30'da 29 Ekim Bulvarı'nda vatandaşlarımızla kucaklaşacak. Her gelişinde artılar kazanan Denizlimiz bir kez daha Cumhurbaşkanı ile buluşmanın gururu ve mutluluğunu yaşayacak" diye konuştu.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'yi çok seviyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'yi çok sevdiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Denizlimiz bugün Türkiye'de parmakla gösterilen bir şehir olduysa bundan en büyük pay Sayın Cumhurbaşkanımızın bize verdiği destek, güven ve yol göstermesinin bir sonucudur. Cumhurbaşkanımızın İstanbul'da başlattığı belediyecilik anlayışını kendimize şiar edinerek Denizlimizde de hizmet destanları yazdık. Vatandaşlarımızın desteği ile inşallah yazmaya da devam edeceğiz" dedi.

"Denizlimize sahip çıkmaya devam edecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın gerçekleştireceği ziyaretin yine Denizli'nin kazancı olacağını işaret eden Başkan Osman Zolan, "Bugüne kadar olduğu gibi Cumhurbaşkanımız bundan sonra da Denizlimize sahip çıkmaya devam edecek. Bundan hiç kuşkumuz yok. Ben öncelikle hangi görüşte olursak olalım Denizli'deki tüm vatandaşlarımızı bu güzel coşkulu karşılamaya davet ediyorum. İnşallah Cumhurbaşkanımızın Denizlimizi bir kez daha ziyaret etmesinin coşkusunu, güzelliğini birlikte yaşayacağız” diye konuştu.