BAŞKAN ZOLAN'DAN BEKİLLİ'YE MESİRELİK MÜJDESİ

Bekilli ilçesinde 24.000 m2'lik ormanlık alanı vatandaşların nefes alacağı mesirelik olarak düzenleyeceklerini müjdeleyen Başkan Zolan, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, restoran, amfi tiyatro, yöresel ürün satış yerleri ve 10.000 m2'lik piknik alanı yapılacak tesisin ilçedeki sosyal yaşama yeni bir alternatif olacağını söyledi.

  • 07 Ocak 2021 - 08:48
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Doğaya ve yeşile yaptığı yatırımlarla örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli'nin 19 ilçesi ve 616 mahallesine hizmet etmeyi sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu kapsamda kısa süre önce ziyaret ettiği Bekilli ilçesine bir de mesirelik kazandıracaklarını müjdeledi. Bekilli ilçesindeki Yeni Mahallede bulunan ormanlık alanda yapılacak tesisin 24.000 metrekarelik proje alanını kapsadığı belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye 1200 metrekarelik yürüyüş yolu, restoran (teraslı pide salonu), mescit, çocuk oyun alanı, 250 kişilik amfi tiyatro ve 5 adet yöresel ürün satış yeri yapılacağı kaydedildi. İlçe halkının nefes alacağı, sağlıklı ve eğlenceli vakit geçirmesine olanak sağlayarak tesiste 10.000 metrekarelik piknik alanının da bulunacağı belirtildi.

"Taş üstüne taş koymaya devam ediyoruz"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli merkezin alt ve üst yapısını baştan aşağı yenileyerek modern bir hale getirdiklerini söyledi. Denizli'nin dört bir tarafında olduğu gibi Bekilli ilçesine de güzellik katmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Bekilli'de hizmet destanları yazmaya devam ediyoruz" dedi. Şehrin 19 ilçesi, 616 mahallesinde sorunları çözmeye, vatandaşların taleplerini yerine getirmeyi sürdürdüklerini işaret eden Başkan Zolan, "Denizlimizin her bir köşesinde hiçbir ayrım yapmadan taş üstüne taş koymaya, vatandaşlarımızın rahat, huzur ve mutluluğu için gayret etmeye devam ediyoruz. Yapacağımız mesirelik inşallah hemşehrilerimizin sosyal hayatına farklı bir renk getirecek. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun."