BAŞKAN ZOLAN: "SERİNHİSARIMIZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALIYOR"

Alt yapısını tamamen yeniledikleri Serinhisar ilçesinde sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Serinhisarımız hem altyapı, hem de üstyapısıyla parmakla gösterilen ilçelerimizden biri olacak. Serinhisarımız, hak ettiği hizmetleri alıyor" dedi.

  • 25 Ekim 2020 - 11:25
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapısını tamamen yeniledikleri Serinhisar ilçesinde başladıkları sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Osman Zolan'a Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Cemal Kobaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, meclis üyeleri ve beraberindekiler eşlik etti. Alt yapı çalışmaları Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından tamamlanan Serinhisar ilçe merkezinde vatandaşlarla buluşan Başkan Osman Zolan, İstiklal Caddesi’nde üst yapı çalışmalarını inceledi. Bir süre asfalt serme makinesi kullanan Başkan Osman Zolan, alt yapı çalışmaları esnasında kendilerine destek veren tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Başkan Zolan: "Serinhisarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum"

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar’da başlattığı altyapı hamlesinin, üst yapı ile devam ettiğini belirten Başkan Zolan, "Serinhisarımızda artık üst yapı çalışmalarına geçtik. Bundan önce doğalgaz ve altyapı kuruluşlarının çalışmaları yapıldı. Bugün biz de ilk adımı attık, kaldırımlar düzenlenmeye başladı, sıcak asfaltımızı döküyoruz, kilit parke taşlarımız da gelecek. Hem altyapı, hem de üstyapısıyla Serinhisarımız parmakla gösterilen ilçelerimizden biri olacak. Serinhisarımız, hak ettiği hizmetleri alıyor" dedi. Serinhisar’ın insanıyla, üretimiyle, kültürüyle, çalışkanlığıyla ayrı bir güzel olduğunu kaydeden Başkan Zolan, " Serinhisarlı hemşehrilerimize ne yapsak azdır. Çalışkan, gayretli ve üreten hemşehrilerimize hizmet etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Uzun yıllar, torunlarımızın torunlarının kullanacağı hizmetlerin altına birlikte imza atıyoruz. Serinhisarlı hemşehrilerimize göstermiş oldukları sabır ve destekten dolayı çok teşekkür ediyorum " dedi.

Gemi'den Başkan Zolan’a teşekkür

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ise, çalışmalardan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Gemi, “Altyapı çalışmalarından sonra üst yapı çalışmaları başladı. Biz gerçekten çok memnunuz. Osman Başkanımızın dediği gibi, Serinhisar Denizli’nin parmakla gösterilen ilçelerinden biri olacak. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyesine, Osman Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Gerçekten altyapı çok zor bir iş ama üstesinden gelindi” dedi.

Kobaş: "Üstyapımız Serinhisarımıza hayırlı olsun"

AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Cemal Kobaş da, çalışmaların başarıyla sürdürülmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, emek veren herkese teşekkür etti. Kobaş, “Halkımız sabırlı bir şekilde bu zamanı bekledi. Allah razı olsun Osman Başkanımızdan, üst yapı çalışmaları geçen ay başlamıştı. Bugün itibariyle sıcak asfalt çalışmaları başladı. Osman Başkanımızın emeği çok fazla, gece gündüz istişarelerle bugüne geldik. Üstyapımız Serinhisarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.