BAŞKAN ZOLAN: "SERİNHİSARIMIZ BAMBAŞKA BİR GÜZELLİĞE KAVUŞUYOR"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapısı tamamen yenilenen Serinhisar İlçesi’nde sona gelinen üst yapı çalışmalarını inceledi. Büyükşehir Belediyesi yatırımlarıyla Serinhisar'ın çehresinin değişmeye devam ettiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Serinhisarımıza ne kadar hizmet etsek azdır” dedi.

  • 23 Şubat 2021 - 21:33
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Büyükşehir Belediyesi, altyapısının tamamen yenilenen Serinhisar ilçesinin üst yapı çalışmalarında sona yaklaştı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Cemal Kobaş, MHP Serinhisar İlçe Başkanı Hakan Ertuğrul ve beraberindekiler Serinhisar ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin sıcak asfalt ve üst yapı çalışmalarını inceledi. İstiklal Caddesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet edip dertlerini dinledi. Burada çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, çalışmaları yakından inceleyerek, işçilerle birlikte beton kilit parke taşı döşedi.

Başkan Zolan: "Vatandaşlarımızın ayağı toza, çamura değmeyecek"

Serinhisar’ın ilk olarak altyapı ihtiyacını karşıladıklarını belirten Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin başarı ile tamamladığı altyapı hamlesinin ardından üstyapı çalışmalarında da sona gelindiğini ifade etti. "Serinhisarlı hemşehrilerimiz bize güvendi" diyen Başkan Zolan, vatandaşlara teşekkür etti. Altyapı çalışmalarının zor ve meşakkatli olduğunu dile getiren Başkan Zolan, "Biz çalışmalarımıza en zorundan, en maliyetlisinden ama olmazsa olmaz altyapıdan başladık. Çok şükür onu tamamladıktan sonra üst yapımızı yapıyoruz. Birçok alanda kilit parke taşı döşemeleri başladı. Ana caddelerimizde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Kilit parke taşı döşemeleriyle de vatandaşlarımızın ayağı toza çamura değmeyecek" ifadelerini kullandı.

"Serinhisarımız bambaşka bir güzelliğe kavuşuyor"

Serinhisar’ın tamamlanan altyapı çalışmaları ve sona gelinen üstyapı çalışmaları ile birlikte bambaşka bir güzelliğe kavuştuğunu dile getiren Başkan Zolan, "Serinhisarımızda birçok yatırımlarımız var. Gençlik ve kültür merkezimiz, yeni kaymakamlık ve belediye binası, parklarımız, kısacası bir ilçede olması gereken birçok güzellikler yapıldı. Serinhisarımızda çalışan üreten insanlarımız var. Ülkemizin ve Denizlimizin ekonomisine olağanüstü katkı sağlayan hemşehrilerimiz Serinhisar’da yaşıyor. Onlara ne kadar hizmet etsek azdır. Bu hizmetlerle onları bir nebze mutlu edebildiysek, ihtiyaçlarını karşılayabildiysek ne mutlu bize. Serinhisarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Milletvekili Tin: “Büyükşehir, örnek bir belediyecilik yapıyor”

Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, baba ocağı Serinhisar’da tarihi yatırımlara şahitlik ettiklerini belirterek hem altyapı hem de üst yapı çalışmaları başta olmak üzere yapılan hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Milletvekili Tin, " Denizli Büyükşehir Belediyemiz gerçekten Türkiye de örnek bir belediyecilik yapıyor. Başkanım her konuşmasında söylüyor, 'yaptığımız alt yapı uzunluğu buradan Çin’e kadar' gittiğini söylüyor. Bu önemli bir yatırım hamlesidir. Çünkü genelde belediyeler hep üst yapılarla ilgilenir ama biz en zor, yatırımların görünmeyen kısmını yaparak burada güçlü bir belediye olduğunu da ortaya koymuş olduk. Biz her şeyi Serinhisar için yapıyoruz. Bundan sonra yapılacak çalışmalarda da aynı şekilde büyükşehirimizle, teşkilatımızla, hükümetimizle, vekillerimizle sonuna kadar çalışacağız" dedi.

İl Başkanı Güngör: "Denizli’de ne varsa, ilçelerimizde aynısı olacak"

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör de, AK Parti belediyeciliğinin en güzel çalışmalarına tanıklık ettiklerini belirterek, yapılan yatırımların Serinhisar’a hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Başkan Güngör, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın hiçbir ilçeye ayrım gözetmeksizin vermiş olduğu eşit hizmetler nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Zolan'ın "Denizli’de ne varsa, ilçelerimizde aynısı olacak" sözünü hatırlatan Güngör, "Bugün bu söze şahitlik ediyoruz. Şehir merkezimizde ne görüyorsak bugün Serinhisar’da da görüyoruz. Bu yatırımların Serinhisar halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Gemi: "Başkan Zolan'a teşekkür"

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, üst yapı çalışmalarının son aşamasına gelindiğini belirterek, yapılan çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Başkan Gemi, "Bugün burada sıcak asfalt çalışmamızın son aşamasına geldik. Osman Zolan Başkanımız asfalt çalışmalarını başlattı, hızlandırdı. Kilit parke ile ilgili de 175 bin metrekare ilçemize kilit parke taşı döşettiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan bize her konuda, hiçbir zaman ayrım gözetmeksizin destek oluyor. Ben Osman Zolan Başkanıma Serinhisar halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İlçe Başkanı Kobaş: " Serinhisar’ın çok önemli bir ihtiyacı karşılanıyor"

AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Cemal Kobaş ise, üst yapı yatırımlarıyla da Serinhisar’ın çok önemli bir ihtiyacının karşılandığını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Çalışmaların Serinhisar’a hayırlı uğurlu olmasını dilediklerini kaydeden Kobaş, "Burada emeği olan herkese, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, , milletvekillerimize, çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun" diye konuştu.