BAŞKAN YILMAZ'IN, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av.Mehmet Ali Yılmaz,30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

  • 29 Ağustos 2020 - 07:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Başkan Yılmaz, 30 Ağustos tarihinin Türk Milletini tarih sahnesinden silmek ve öz yurdu Anadolu'dan atmak isteyen düşmana hak ettiği dersi verdiği şanlı bir zafer günü olduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz, 30Ağustos 1922 tarihinde askeri sahada kazanılan zaferi, iç ve dış zaferlerin izlediğini ve Atatürk liderliğinde modern Türkiye Cumhuriyeti kurulduğunu belirttiği açıklamasında, 'Türk Milletinin birliğine vatanın bölünmez bütünlüğüne ve devletin bağımsızlığına yönelecek her türlü teşebbüsü dün babalarımız ve dedelerimizin yaptığı gibi, 98 yıl sonra bugün; bizlerde yok etmeye ve bu uğurda seve seve canımızı vermeye hazır olduğumuzu aynı ruh ve inançla haykırıyoruz. Bize emanet eden bu cennet vatanı bu kutsal toprakları ilelebet muhafaza edecek, Türk bayrağını sonsuza dek dalgalandıracağız' dedi.

Başkan Yılmaz:"Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan, her zaman zaferlerle beraber medeniyet nurları taşıyan kahraman ordumuzun kazandığı zaferlerden birinin , Büyük Taarruzun yıl dönümüdür.

Ama 30 Ağustos sadece bir tarih değildir. Bugünün tarihine şan veren bir anlamı vardır. Bugünün heybedi, toprağa, denize ve göğe sığmayacak kadardır. Çünkü bu gün bağımsızlık ve yurt aşkıyla şahlanan Türk ulusunun Atatürk'ün önderliğinde Kurtuluş Savaşını kazandığı, Sevr antlaşmasını parçaladığı, Cumhuriyet'in temeline ilk harcı koyduğu gündür.Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehadete yürüyen tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum."dedi.