BAŞKAN YILMAZ'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Başkan Yılmaz:30 Ağustos, onurlu bir mücadelenin Zaferidir!

  • 29 Ağustos 2021 - 15:27
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Başkan Mehmet Ali Yılmaz, yayınladığı mesajında, "Milletimizin bayrak ve vatan sevgisi, ordumuzun kahramanlığı ve cesareti ile kazanılan tarihimizin büyük destanlarından birini daha bugün kutlamaktayız. Milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığı için nelerin yaşandığını anlatan 30 Ağustos Zafer Bayramı, gurur ve iftihar vesilesidir. 

30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımından da büyük anlam ifade etmektedir. 

Tarihimizin dönüm noktalarından birisi olan 30 Ağustos, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde verdiği onurlu mücadelenin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir. Bu zafer, toprakları işgal altında olan bir milletin azimle yeniden doğuşunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kayıtsız şartsız bağımsızlığını müjdelemiştir.

30 Ağustos zaferi, bütün dünyada bir milletin bağımsızlığı ve ülkesinin bütünlüğü için gösterdiği cesaretin, fedakârlığın simgesi olacak niteliktedir. Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile sadece düşman mağlup edilmemiş, Türkiye Cumhuriyeti’nin de temelleri atılmıştır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla, yürekten kutluyorum" dedi.