BAŞKAN ÖZBAŞ’IN ÇALIŞMALARINI SARAYKÖYLÜLER TAKDİR EDİYOR

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın sömestir tatiline giren ilçedeki binlerce öğrenci için düzenlediği etkinlikler takdir topladı.

  • 01 Şubat 2024 - 16:11
  • Son Güncelleme : 01 Şubat 2024 - 16:18

Öğrenciler mutluluklarını dile getirirken veliler ise Sarayköy’ü ön plana çıkaran çalışmalar yapan Başkan Özbaş’tan övgüyle bahsetti. 

Vizyon filmleri ücretsiz izleme imkânı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçedeki tüm öğrenciler için sömestir tatilinin ilk gününden bu yana dikkat çeken etkinlikler düzenliyor. Tatillerini eğlenerek geçiren binlerce Sarayköylü genç vizyonda yer alan Mutluyuz, Nefes: Yer Eksi İki ve Rafadan Tayfa: Hayrimatör filmlerini ücretsiz izleme imkânı buldu. 4 Şubat’a kadar devam edecek sinema etkinliğine çevre ilçelerden de talep yoğun oldu. 

Yüzme etkinliği 

Ayrıca Sarayköy’de yeni hizmete giren kapalı yüzme havuzu ile henüz tanışmamış olan ilçe merkezi dışındaki mahallelerde okuyan öğrenciler için yüzme etkinliği düzenlendi. Öğrenciler Sarayköy Belediyesi tarafından evlerinden alınarak kapalı yüzme havuzuna getirildi. Uzman antrenörler eşliğinde ilk havuz keyfini yaşayarak yüzme öğrenmeye teşvik edildi. 

Moral gezisi 

Üniversiteye hazırlanan gençler ise sınav öncesinde moral ve motivasyon gezisi olarak Eskişehir’e uğurlandı. Eskişehir’in tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görme imkanı buldu.  

Sömestir tatili etkinliklerinden öğrenciler mutlu olduğunu ifade ederken veliler ise çalışmaları takdir ederek yorumladı.