BAŞKAN ÖZBAŞ’IN ÇALIŞMALARI BAŞARIYI GETİRECEK

AK Parti Aydın Milletvekili ve Denizli Koordinatörü Ömer Özmen, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ve AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimini masaya yatırdı. Başkan Özbaş’ın 10 yıllık hizmet destanı 3’üncü dönem zaferine işaret edildi.

  • 07 Aralık 2023 - 19:05
  • Son Güncelleme : 07 Aralık 2023 - 19:10

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Denizli İl Koordinatörlüğü görevine getirilen AK Parti Aydın Milletvekili Av. Ömer Özmen, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile birlikte Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başkan Özbaş, Milletvekili Özmen’e ilçenin milli mücadele kahramanlığını temsil eden efe heykeli hediye etti. 


Daha sonra AK Parti Sarayköy teşkilatı ile bir araya gelmek üzere belediyeden ayıran Milletvekili Özmen, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Belediye Başkanı Özbaş ve beraberindeki heyet ilçedeki esnaflara “Hayırlı işler” dileyerek parti binasına geçti.

AK Parti Sarayköy teşkilatıyla bir araya gelinen toplantıda 31 Mart 2024’de gerçekleştirilecek yerel seçime işaret edildi. 

Ortak düşünce ise; Başkan Özbaş’ın 10 yıllık çalışmalarının yeni bir zaferi kazandıracağı oldu.  


“BİR SANİYESİNİ BİLE BOŞ GEÇİRMEDEN ÜRETEN, ÇALIŞAN BİR BELEDİYE OLDUK”

Üreten ve çalışan bir belediye olduklarını belirten Başkan Özbaş, “Sayın vekilimiz uzun yıllar teşkilatımızda görev yaptı. Bu dönemde de koordinatörümüz olarak Denizlimize hizmet veriyor. Dostluğumuzun pekiştiği siyasi büyümüz ile çalışmaktan bizler de gurur ve onur duyuyoruz. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Süreç hızla ilerliyor. 2 dönemdir en yukarda, dik tuttuğumuz Cumhur ittifakımızın bayrağını aynı heyecanla, aynı hızla, aynı enerjiyle önümüzdeki dönemde de inşallah devam ettireceğiz ve ilçemizi hizmetlerle donatacağız. Önümüzdeki günler çok hızlı ve çetin olacak. Çalışmalarımızın hepsi bugüne kadar olduğu gibi aziz milletimize hizmet etmek amaçlı olacak. Bizler bir dakikasını, bir saniyesini bile boş geçirmeden üreten, çalışan bir belediye olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda ilerlemeye çalıştık. Devletimiz ve hükümetimiz ile birlikte ihtiyacımız olan her talebimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte de nice çalışmalarımız olacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, önceki dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, il başkanlığımızla olmak üzere nice güzel hizmetleri Sarayköyümüzde gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız. Bizi zafere götürecek hemşehrilerimizle, teşkilatımızla olan birlik ve beraberliğimiz olacak” dedi.

“10 YILDA ÇOK GÜZEL HİZMETLERLE BULUŞTU”

Sarayköy’e önemli hizmetler yapıldığını aktaran İl Başkanı Güngör, “Önümüzde 31 Mart yerel seçimler var. Bundan önce yazmış olduğunuz destanların bir tanesini daha 31 Mart 2024 gecesi Ahmet Necati Özbaş başkanımızın zaferini meydanda kutlamak ve sevinç gözyaşları sizlere nasip olsun. Bizler kendimize güveniyoruz. Sarayköyümüz 10 yıldan bu yana çok güzel hizmetlerle buluştu. Allah nasip ederse 3’üncü döneminde de AK Parti belediyeciliğini bir kez daha sizler sayesinde Sarayköyümüz görmüş olacak. Başkanımızın bugüne kadar göstermiş olduğu performans, çalışmalarındaki başarıyı buraya geldikçe vatandaşlarımızın sohbetinden, gözlerinden de anlayabiliyoruz. Ahmet Necati Özbaş’ın vatandaşlarımızla olan diyaloğunun ne kadar iyi olduğunu her defasında görebiliyoruz. Önümüzdeki süreç içinde de Cumhur ittifakımız ile birlikte Büyükşehirimiz ile birlikte 20’de 20 hedefimiz var. Bunu da gerçekleştirecek inancımız da, gücümüzde sağlam” diye konuştu. 

“BAŞKANIMIZIN 3. DÖNEMİNİ TAÇLANDIRACAĞIZ”

Yerel seçim çalışmalarını teşkilat üyelerine detaylı bir şekilde aktaran AK Parti Aydın Milletvekili Özmen, “4 aydan az bir süre sonra 2024 seçimlerini gerçekleştirmiş olacağız. Saha çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam etmemiz lazım. Yapacağımız çalışmaların iyi olacağını düşünüyorum. Burada adayımız belli. Yüz yüze siyaset en etkin siyasettir. Ahmet Başkanımızda buna yakın bir örnek. İnşallah Sarayköyümüzde Başkanımızın 3. dönemini taçlandıracağız” şeklinde konuştu.