BAŞKAN ÖZBAŞ: YATIRIM VE HİZMETLERİMİZİ ARTTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Sarayköy’ün ticaret hacminin daha da geliştirilmesine yönelik hedeflerini paylaştı.

  • 27 Şubat 2024 - 19:28
  • Son Güncelleme : 27 Şubat 2024 - 19:30

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, belediye meclis üyeleriyle birlikte Sarayköy Esnaf ve Sanaatkarlar Odası’nı, Sarayköy Ticaret Odası Başkanlığı'nı, Sarayköy Ziraat Odası ile Sarayköy Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. 

Oda ve kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Özbaş, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler paylaştı.  

Çiftçi ve esnaflarla sık sık bir araya gelerek, yapılan yatırımlar ve hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Özbaş, “Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da; ilçemiz ekonomisinin lokomotifi, can damarları olan esnaf dostlarımızın yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz. Emeği ve alın teriyle ilçemize, şehrimize ve ülkemize büyük değer katan çiftçilerimizin, üreticilerimizin ve besicilerimizin destekçisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni hizmet dönemimizde de ilçemize yatırım ve hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz” dedi.