BAŞKAN ÖZBAŞ, SARAYKÖY’DEKİ DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Sarayköy Belediyesi, deprem bölgesindeki desteğini sürdürürken, ilçeye gelen depremzedelerin de yaralarını sarmaya devam ediyor. Deprem bölgesindeki çalışmaları koordine ettikten sonra ilçeye dönen Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ara vermeden ilçedeki depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için ziyarette bulundu.

  • 22 Şubat 2023 - 15:04
  • Son Güncelleme : 22 Şubat 2023 - 15:06

Sarayköy Belediyesi, 6 Şubat’ta yaşanan “Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyasında 10 tır insani yaşam malzemesini deprem bölgesine gönderdi. 8 konteyner evi de depremzedelere ulaştırdı. 

SARAYKÖY KENETLENDİ

Depremin yaralarını hızlı bir şekilde sarmak için çalışmalarını titizlikle sürdüren Sarayköy Belediyesi, Başkan Ahmet Necati Özbaş koordinasyonunda gerekli yardımları hızlı bir şekilde oluşturarak depremzedelerle buluşturmaya devam ediyor.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, deprem bölgesinde de destek vermek için Hatay’ın Antakya ilçesindeki çadır kente ekibiyle ulaşarak yardım çalışmalarını yerinde koordine etti. Çadır kentte, depremzedeler için mobil mutfak, oyun çadırı ve mobil kütüphane kuran Başkan Özbaş, tamamlanan çalışmaları belediye ekiplerine teslim ederek Sarayköy’e döndü.

İLÇEDEKİ DEPREMZEDE AİLELERE ZİYARET

Sarayköy Belediyesi ekipleri deprem bölgesindeki yardım çalışmalarına devam ederken Belediye Başkanı Özbaş’ta Sarayköy’e gelen depremzede aileleri ziyaret ederek moral desteği verdi. 

Eşi Esin Özbaş ile ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Özbaş, depremzede ailelere “Geçmiş olsun” dileklerinde bulunurken ihtiyaçlarını da birinci ağızdan dinleyerek hemen harekete geçiyor.