BAŞKAN KEPENEK'TEN ÖĞRETMENLERE 40 YILLIK HATRI OLACAK HEDİYE

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler ve Honaz Meslek Yüksek Okulu’ndaki akademisyen kadro ile biraraya geldi. Başkan Kepenek öğretmenlere özel takdim ettiği hediye ile de 40 yıla damgasını vurdu.

  • 25 Kasım 2021 - 01:46
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Başkan Kepenek ve ekibi, ilçenin farklı noktalarındaki okulları da ziyaret ederek, geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizi tebrik etti. Ziyarette Başkan Kepenek; her bir öğretmenin ismine özel olarak hazırlatılan kahve fincanı ve Türk Kahvesinden oluşan hediye paketlerini takdim etti. Hediyelerini alan öğretmenler; Atatürk’ün kahve içtiği resimle açılan kutunun anlam ve önemine değinerek; “İsmimize özel olarak takdim edilen hediyenin şeklinden çok, anlamı bizleri onure etti. Atamızın fotoğrafı ile günün anlam ve önemini yaşarken; 40 yıl hatırı vardır denilen Türk Kahvesi ile 40 yıllık hatıra imza attık” dediler…

Bütün Öğretmenler Onurlandırıldı

Bu özel günde ilçedeki anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve yüksekokul olmak üzere toplam 32 okulda görev yapan 600 öğretmene hediyeleri takdim edildi. Günün anlam ve önemine ilişkin açıklama yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; “Gelecek nesillerimizi Ata’mızın bizlere çizdiği yolda yetiştiren öğretmenlerimizin emekleri ödenmez. Biz de kendi günlerinde Honaz Belediyesi olarak öğretmenlerimizi onurlandırmak istedik. Kültürümüzde ayrı bir yeri olan Türk Kahvesi setini öğretmenlerimize hediye ederek ömürlük emeklerini ‘40 yıllık hatırla’ anmak istedik. Hepimizi bir öğretmen yetiştirdi. Hepimizin üzerinde emekleri, sevgileri ve çabaları var. Bu özel günlerinde de hakları ödenemeyecek öğretmenlerimizle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. ‘Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ diyen Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehit olan öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi de rahmetle anıyor, görevini layıki ile yapan değerli öğretmenlerimize de minnetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.