BAŞKAN KEPENEK’İN GURUR GÜNÜ

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve eşi Kalbiye Kepenek'in 24 yaşındaki oğulları Göksel Kepenek, önceki gün düzenlenen tören ile mezun oldu.

  • 15 Temmuz 2021 - 20:07
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’ni üçüncülükle, okuduğu bölüm olan Biyomedikal Mühendisliği’ni de ikincilikle tamamlayarak mezun olan Göksel Kepenek, bu başarısıyla anne ve babasını gururlandırdı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in doğuştan Cam Kemik (Osteogenezis imperfekta) hastası olan 24 yaşındaki oğlu Göksel Kepenek, önceki gün düzenlenen tören ile okulundan mezun oldu. Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’ni üçüncülükle, Biyomedikal Mühendisliği’ni ikincilikle tamamlayarak mezun olan Göksel Kepenek’i bu önemli gününde babası Başkan Yüksel Kepenek ve annesi Kalbiye Kepenek’te yalnız bırakmadı. Oğullarının mezuniyet törenine katılan ve elde ettiği dereceleriyle gurur duyan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve eşi Kalbiye Kepenek; “Doğuştan Cam Kemik (Osteogenezis imperfekta) hastası olan oğlumuz hiçbir zaman hayattan kopmadı ve bizleri hep gururlandırdı. Bugünde oğlumuzun bölümlerini dereceyle bitirmesinden onur duyduk. Oğlumuzun her zaman yanında olan başta eşim olmak üzere Pamukkale Üniversitesi’nin değerli öğretim görevlilerine, idari personeline ve oğlumuzun kıymetli arkadaşlarına sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.