BAŞKAN KEPENEK MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle Honaz’da ki mahalle muhtarları ve aileleriyle bir araya geldi.

  • 20 Ekim 2021 - 13:49
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Honaz’da ki mahallelerin muhtarlarını ve ailelerini akşam yemeğinde ağırladı. Programa başkan Kepenek ve ailesinin yanı sıra; Başkan Yardımcıları Mustafa Avcı, Ramazan Aydın, Muhtarlık İşleri Müdürü Barış Çelimli, ilçenin 22 mahallesinde görev yapan muhtarlar ve aileleri katıldı. 

MUHTARLAR YEREL HİZMETLERİN LOKOMOTİFİ

Başkan Kepenek, programda yaptığı konuşmada, "Devlet ile vatandaş arasında köprü görevi görerek önemli sorumluluklar üstlenen muhtarlarımız, yerel hizmetlerin lokomotifi. Biz de bu lokomotifin aslında birer parçasıyız. Halkın kendisine doğrudan ulaştığı ve halk ile yakından alakadar olan, devlet ile halk arasında diyalog kuran ve problemleri ileten muhtarlarımız bizler içinde demokrasinin en temel ve en güçlü ayaklarından bir tanesi.

BUGÜN SİZLERİN GÜNÜ

200 yıla yakındır var olan muhtarlık müessesesi, çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılı yönetimin sağlanmasında önemli bir görevi yerine getiriyor. Mahallelelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunma hususunda emeğini esirgemeyen ve bizlerle 22 mahallemizin gelişimi ve değişimi konusunda çözüm ortaklığı yapan kıymetli muhtarlarımız, bu gün sizlerin günü. Gününüzü kutlamak, dayanışma göstermek, sizlerin dayanışmasına bir nebze de olsa katkı sunmak, bir gün de olsa sizi sorunlardan muaf tutup beraberce soframızı paylaşmak istedik.

MUHTARLARIN EŞLERİNE ÖZEL PROGRAM YAPACAĞIZ

Muhtalarımızın kıymetli eşleri daha da kıymetli. Dolayısıyla muhtarlarımızın eşlerini bu tür organizasyonlara davet ediyoruz. Onların da organizasyonlarda yer alma hakları var. Muhtarlarımız ve eşleri ile ileride özel bir gezi programı yapmayı planlıyoruz. Bununda müjdesini vermek istiyorum.

GÜZEL HİZMETLER YAPMAK NASİP OLSUN

Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun. Dayanışma ve beraberliğimizle bu kentte yaşayan herkese güzel hizmetler yapmak nasip olsun. Daha nice akşamlarda buluşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı. 

MUHTAR İNCEKARA; “TÜM HONAZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ.”

Muhtarlar adına bir konuşma yapan Honaz Hisar Mahallesi Muhtarı Saim İncekara’da gayretimiz daha güzel bir Honaz için çalışmak dedi. İncekara “ Her bir muhtar arkadaşım tüm Honaz’ın refahı için çalışıyor. Halkın güvenoyu ile seçilmiş, yerel yönetimin kılcal damarı olan Muhtarlık müessesesinin birer üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. Sayın Belediye Başkanımıza bu özel günde ailelerimiz ile birlikte muhtar arkadaşlarımı bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Kepenek’in konuşmasının ardından tüm muhtarlara günü anısına birer hediye verildi.