BAŞKAN KEPENEK HAL ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçede hizmet veren Yaş Sebze Meyve Alım Merkezi esnaflarını ziyaret etti.

  • 26 Mayıs 2021 - 15:00
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Her fırsatta Honaz esnafının yanında olan Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, kiraz alım sezonunun başlaması sebebiyle Honaz Belediyesi Yaş Sebze Meyve Alım Merkezinde ki kiraz alım esnafını ziyaret ederek istişarelerde bulundu

Ziyarette yaş sebze meyve alım merkezindeki yaklaşık 25 esnafla sohbet edip sorun ve temennilerini dinleyen Başkan Kepenek, yeni başlayan kiraz alım sezonu için esnaflara hayırlı işler diledi. Her zaman esnafın yanında olduklarını dile getiren Başkan Kepenek, “Honazımızın simgesi kirazın bahçelerden toplama sezonunun başlaması sebebiyle esnaflarımızı, tüccarlarımızı ziyaret ettik, sezonun hayırlı ve bereketli olmasını diledik. Bu yılki kiraz alım fiyatlarının ve ürün kalitelerinin durumu hakkında istişarelerde bulunduk. İnşaallah hava şartları uygun gider ve yağmur olayı etkilemezse üreticimizde esnafımızda kirazdan iyi ürün elde edeceklerdir. Arkadaşlarımız, halkımıza daha kaliteli kiraz ve meyve ulaştırabilmenin gayreti içerisinde. Esnaflarımıza yeni sezonun bereketli olmasını temenni ediyor, kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

Esnafları tek tek dolaşan Başkan Kepenek kiraz alıcıları ile sohbet etti. Yaş sebze meyve alım merkezindeki esnaflarda Başkan Kepenek’in her zaman esnafla iç içe olduğunu ve sorunlarına büyük duyarlılık gösterdiğini dile getirerek, tüm esnaflar adına kendisine minnettar olduklarını dile getirdi.