BAŞKAN KEPENEK BORCU AÇIKLADI

Denizli’nin Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek Honaz Belediyesi’ne ait borçları ve Honaz Belediyesi’nin kasasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile vatandaşlara sundu.

  • 10 Ocak 2020 - 01:50
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

31 Mart seçimlerinin ardından 2 Haziran’da da tekrar seçime giren ve fark ile ikinci seçimi kazanan Yüksel Kepenek şeffaf belediyecilik anlayışını sürdürüyor.

6 MİLYONLUK İŞ YAPTILAR, 5.5 MİLYON BORÇ ÖDEDİLER

Belediye Başkanı Yüksel Kepenek göreve geldiği günden bugüne Honaz Belediyesi’nin borçlarını ve parasını açıkladı. Sosyal medyadan yapılan duyuruya göre Honaz Belediyesi’nin 2 Haziran tarihinde 260 Bin TL parası mevcuttu. Belediye Başkanı göreve geldiği günden bugüne personel maaşları hariç 6 milyonluk iş yaptıklarını ve 5.5 milyon TL’lik borç ödediklerini belirtti.  Başkan Yüksel Kepenek Honaz Belediyesi’nin şu an 300 Bin TL parası olduğunu ve 1 milyon 98 Bin TL borcu olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından vatandaşlar ile belediye verilerini paylaşmaktan çekinmeyen Başkan Kepenek şu sözler ile Belediyenin parasını ve borcunu sundu:

“Göreve başladığım gün Honaz Belediyesinin kasasında ve bankalardaki toplam 260 bin lira kadardır. 2019 yılı sonuna kadar 5.5 milyon önceki donemden kalan borcu ödedik. 6 aylık dönemde 6 milyon liralık iş yaptık ( personel maaşları hariç). Su an sadece 1 milyon 98 bin TL ödenecek borcumuz kasamızda yaklaşık 300 bin liramız vardır. Honaz halkımıza saygıyla sunarım”