BAŞKAN DOĞAN'DAN İMAMOĞLU'NA DENİZLİ HOROZU

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İstanbul ziyaretinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ziyarette bulunarak ona Denizli Horozu biblosu armağan etti.

  • 09 Şubat 2021 - 12:19
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve beraberindeki heyet bir dizi ziyaret ve inceleme için İstanbul'a gitti. İstanbul ziyaretinin ilk gününde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Doğan, planlanan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile beraberindeki heyet İstanbul'a gitti. Birim müdürlerinin de eşlik ettiği Doğan ilçeye kazandırılacak yeni projeler için incelemelerde bulundu.

İstanbul ziyaretinin ilk gününde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Doğan, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyareti sırasında İmamoğlu'na Denizli Horozu heykeli hediye eden Doğan, yaklaşık bir saat süren ziyareti sırasında ilçeye kazandırılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Yeni projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunan ikili atılacak ortak adımlar konusunda da mütabakata vardı.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Doğan "Yıllar sonra İstanbul'a baharı getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ettik. Ekrem Başkanımızın tüm Denizlili hemşehrilerimize selamı var" dedi.

Doğan ve beraberindeki heyet yerinde inceleme çalışmalarına ziyaretin ardından devam edecek.