BAŞKAN DOĞAN'DAN DAVET

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Merkezefendi’de gerçekleştirilecek etkinlik programı hakkında bilgi vererek, tüm vatandaşları kutlamalara davet etti. Başkan Doğan basın mensuplarının,’Programa Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katılacak mı” soruna ise;”Biz protokol davetlerimizi ilettik. Ben tekrar buradan davet ediyorum. Şuana kadar bize dönüş bildirilmedi ama umarım destek olurlar. Bu bayramı hep birlikte, el ele kol kola kutlarız”dedi.

  • 28 Ağustos 2019 - 08:47
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, basın toplantında 30 Ağustos Cuma günü Merkezefendi’de gerçekleştirilecek Zafer Bayramı etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

“30 AĞUSTOS BİR MİLLETİN KURTULUŞ DESTANI YAZDIĞI ÖNEMLİ BİR TARİHTİR”

Başkan Doğan açıklamasına 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemine değinerek başladı. Doğan,”Ülkemizde Sevr Antlaması ile birlikte topraklarımız işga edilmiş ve bununla birlikte Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde bir kurtuluş mücadelesi başlamıştır. 1919’da başlayan kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos 1922 yılında sonuçlanmıştır. 30 Ağustos bir milletin kurtuluş destanı yazdığı bir tarihtir. Bu anlamda bizler bu vatan için şehit, gazi olan kahramanlarımızı birkez daha anmak ve 30 Ağustos coşkusunu Merkezefendi’de birlik ve beraberlikle kutlamak adına bir etkinlik oluşturduk”dedi.

PROGRAM DETAYLARI

Tüm Merkezefendi ve Denizlilileri 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına katılımlarını beklediklerini kaydeden Başkan Doğan, etkinlikler hakkında bilgi verdi. Doğan,”Kutlamalama programımızın geneli Merkezefendi Kültür Merkezi ve Yenişehir’de bulunan yürüyüş yolunda olacak. 30 Ağustos günü 19:00-20:00 saatleri arası Drone Şenliği ile başlayacak etkinliğimiz, 20:00-20:30 arasında 30 Ağustos Zafer Kupası Turnuva ödülleri verilecek”dedi.

FENER ALAYINA ÖZEL DAVET

Başkan Doğan 30 Ağustos günü gerçekleştirilecek ‘Fener Alayı’ programına ise özel davette bulundu. Başkan Doğan,”Ben özellikle hemşerilerimizi 20:30’da başlayacak, ‘Fener Alayı’ yürüyüşüne davet etmek istiyorum. ‘Fener Alayı’ eşliğinde ellerimizde bayraklarımızla, bandomuzla yürüyüş yolunda milli mücadele ruhunu yeniden yaşamak ve birlik, beraberliğimizi sağlamak istiyoruz’şeklinde konuştu.

MELEK MOSSO’NUN DENİZLİ BAĞINA VURGU YAPTI

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarında konser verecek Melek Mosso için özel bir parantez açan Başkan Doğan,”Melek Mosso ailesi Denizli’de yaşayan bir sanatçımız. Cuma günü saat 22:00’da başlayacak konserde Merkezefendililerle buluşacak. Sanatçı seçiminde Melek Mosso’nun Denizli ile olan bağı bu tercihi yapmamızı sağladı. Artık Merkezefendi Belediyemiz’de milli bayramlar adına yakışır bir şekilde kutlanacak”ifadelerini kullandı.

VALİ KARAHAN VE BAŞKAN ZOLAN KATILACAK MI?

Başkan Doğan basın mensuplarının,’Programa Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katılacak mı” soruna ise;”Biz protokol davetlerimizi ilettik. Ben tekrar buradan davet ediyorum. Şuana kadar bize dönüş bildirilmedi ama umarım destek olurlar. Bu bayramı hep birlikte, el ele kol kola kutlarız”dedi.

Haber: Oral Can Tatar