BAŞKAN DOĞAN TEK MESAJDA YOL ÇALIŞMASINI DURDURDU

Türkiye’de üniversiteye geçiş sınavı olan YKS 27 -28 Haziran günlerinde yapılacak. Sınav öncesi yol çalışmasından dolayı ders çalışamadığını, sosyal medyadan Şeniz Doğan’a bildiren genç, mahalledeki çalışmaların sınav sonrasına kadar durdurulmasına vesile oldu.

  • 16 Haziran 2020 - 17:00
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Üniversiteye girmek isteyen öğrenciler tüm Türkiye’de 27-28 Haziran tarihlerinde ter dökecek. Sınava 11 gün kala öğrenciler son hazırlıklarını tamamlarken Merkezefendili Betül KÖKÇE yol çalışmalarından ötürü evde ders çalışamadığını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a iletti. Kökçe sosyal medya üzerinden Şeniz Doğan’a  “Eskihisar tepesindeki yol çalışmasını 11 gün sonraya erteleyin lütfen eve iş makinelerinin sesi geliyor ve ders çalışamıyoruz 11 gün sonra üniversite sınavı var” ifadeleri ile seslendi.

BAŞKAN DOĞAN’DAN YANIT GECİKMEDİ

Sosyal medya üzerinden Başkan Doğan ile irtibat kuran lise öğrencisi Kökçe’ye, Başkan Doğan ortalama 1 saat sonra yanıt verdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan öğrencinin talebi üzerine belediye ekiplerinin bölgedeki çalışmalarını durdurdu. Betül Kökçe’ye sosyal medya üzerinden yanıt vererek çalışmaların durdurulduğunu bildiren Başkan Doğan şu ifadeleri kullandı;

“Sevgili Betül, Mahallenizdeki çalışmamızı sınav sonrasına kadar durdurduk. Değerli gençlerimizin eğitimi bizim önceliğimizdir. Sınavda sana ve tüm genç kardeşlerime başarılar diliyorum.”