BAŞKAN DOĞAN MERKEZEFENDİLİ LGS BİRİNCİLERİNİ TEBRİK ETTİ

2022 Yılı Liselere Geçiş Sistemi'nde(LGS) birinci olan Merkezefendili gençler, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı makamında ziyaret etti. Eğitime her zaman destek olduklarını belirten Başkan Doğan, “Eğitimin kalbinin attığı Merkezefendimizde üç öğrencimiz LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayıp Türkiye birincisi olarak bizleri gururlandırdı” dedi.

  • 07 Temmuz 2022 - 15:00
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan makamında LGS’de 500 tam puanla Türkiye birincileri arasında yer alan Şemikler Ortaokulu öğrencisi Elif Nehir Şapçı'yı, Havva-Süleyman Yağlıca Ortaokulu öğrencisi Mustafa Efe Şakacı'yı ve TED Denizli Koleji Öğrencisi Ege Akgün'ü temsilen Müdür Baş Yardımcısı Halis Can’ı konuk etti. Gerçekleştirilen ziyarette veliler ve öğretmenler dereceye giren öğrencileri yalnız bırakmadı.

“EN DEĞERLİ YATIRIM EĞİTİME YAPILAN YATIRIMDIR”

Gençleri başarılarından dolayı kutlayan Başkan Doğan, gençlerin gelecekte de Merkezefendi’yi gururlandıracaklarına ve ilçenin adını her yerde duyuracaklarına inandığını söyledi. Eğitim ve gelecek üzerine gençlerle sohbet eden Doğan, eğitime destek olmanın en iyi yatırım olduğunu belirtti.  Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Eğitimin kalbinin attığı Merkezefendimizde üç öğrencimiz LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayıp Türkiye birincisi olarak bizleri gururlandırdı. Başta öğrencilerimizi ve bu başarı için emek veren öğretmenlerimizi, velilerimizi kutluyor, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, öğrencilerimizin eğitim hayatlarında her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. En değerli yatırım, eğitime yapılan yatırımdır” diye konuştu.