BAŞKAN DEVECİLER'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 4 galibiyet alan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket pazar günü Denizli'de Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Başkan Veli Deveciler, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

  • 16 Aralık 2022 - 23:11
  • Son Güncelleme : 16 Aralık 2022 - 23:17

Taraftarlara teşekkür eden Başkan Deveciler, “Başta sahada canla başla mücadele eden takımımıza ve bizi bir an olsun yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Maç biletlerimiz karşilaşmanin günler öncesinde tükendi ” dedi.

Başkan Deveciler sözlerine şöyle devam etti. Veli Deveciler," Denizli’de basketbol için önemli günlerden birini bu Pazar günü  yaşayacağız. Türkiye Sigorta Basketbol ligi ve Euroleague lideri Fenerbahçe’yle oynuyoruz. Takımimiz hafta boyunca çok iyi çalıştı, kendimize güveniyoruz. Zor bir maç olacak ama kazanmak için gereken mücadeleyi vereceğiz. Rakibimize ve tüm Türkiye’ye güçlü bir takım olduğumuzu, harika seyircimizin nasıl takımla birlikte olduğunu ve kazanmaya olan inancımızı bir kez daha göstereceğiz. Pazar akşamı  güzel bir basketbol gecesi olacak ve umarım kazanan taraf biz oluruz"diye konuştu.