BAŞKAN COŞKUN'DAN YENİ YIL MESAJI

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Coşkun: “2024’te Pamukkale CHP’nin yönetimi ile tanışacak”

  • 31 Aralık 2023 - 15:08
  • Son Güncelleme : 31 Aralık 2023 - 15:14

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun yeni yıl mesajında; “2024 yılında Pamukkale’mizi, Denizli’mizi, ülkemizi değişim bekliyor. Derman belediyecilik tüm ülkeyi kucaklayacak. Pamukkale CHP’nin yönetimi ile tanışacak. Pamukkale AKP’nin garabet yönetiminden kurtulacak” dedi.

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun yeni yıl mesajında şu şekilde konuştu;

“Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz cinayetleri, felaketleri, buhranları getirdi. AKP iktidarının bu sorunları çözmek yerine daha da körüklediği bir yılı geride bırakıyoruz. Günü kurtarmak için ortaya konulan politikalar artık halkımıza hiçbir yarar sağlamıyor. Kriz gün geçtikçe derinleşiyor. Yeni yıla umutla bakmak isteyen, çocuklarının geleceğini korumak isteyen vatandaşlarımızın bu iktidardan umudu kalmamıştır.

Vatandaşımızın bu karamsar ortamdan yine CHP kurtaracak. Yeni yılda gerçekleşecek yerel seçimlerde CHP yine halkının umudu olacak. 2024 yılında Pamukkale’mizi, Denizli’mizi, ülkemizi değişim bekliyor. Derman belediyecilik tüm ülkeyi kucaklayacak. Pamukkale CHP’nin yönetimi ile tanışacak. Pamukkale AKP’nin garabet yönetiminden kurtulacak. Bu duygu ve düşüncelerle Pamukkale’mizin, Denizli’mizin ve ülkemizin yeni yılını kutluyorum. 2024’ün sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.