BAŞKAN ATLI’DAN KIBRIS BARIŞ HAREKATI MESAJI

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, yayımladığı mesajla Kıbrıs Barış Harekatı'nın 49. yıl dönümünü ve Kıbrıs Türk Halkı'nın 'Barış ve Özgürlük Bayramı'nı kutladı.

  • 20 Temmuz 2023 - 14:08
  • Son Güncelleme : 20 Temmuz 2023 - 14:10

Başkan Atlı mesajında, “Kutsal vatanımız uğruna, canlarını gözünü kırpmadan veren şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum” dedi.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 49. yıl dönümünde Kıbrıs Türk Halkı'nın 'Barış ve Özgürlük Bayramı'nı kutlayan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “49 yıl önce soydaşlarımıza karşı yapılan zulme sessiz kalmayıp, ülkemizin vazgeçilmez bir parçası olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde barışı sağlamak için büyük bir mücadele verdik. Ülke olarak, Kıbrıs adasındaki soydaşlarımıza karşı yapılmak istenilen soykırıma karşı dimdik ayakta durduk. 9 yıl önce tüm dünyaya haksızlığa ve zulme karşı olduğumuzu ve her zaman barışın yanında olduğumuzu gür bir ses ile haykırdık. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 49. yıl dönümü vesilesiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutluyor, kurtuluş mücadelesinde hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyorum. Genel Başkanımız Bülent Ecevit ve KKTC'nin ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı saygıyla anıyorum” şeklinde konuştu.