BAŞKAN ATLI'DAN ANKARA ÇIKARMASI

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve beraberindeki heyet Ankara'ya çıkarma yaptı. CHP Genel Merkezi, Türkiye Belediyeler Birliği ve Yenimahalle Belediyesi'ni ziyaret eden Atlı "İlçemiz için verimli bir ziyaret oldu" dedi.

  • 10 Eylül 2022 - 18:56
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara'ya gitti. Güne CHP Genel Merkezi ziyareti ile başlayan Başkan Atlı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Gülizar Biçer Karaca, Enerji Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Danışmanı Ahmet Akın, Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir ve parti meclisi üyeleri ile görüştü. Babadağ'da yapılan yatırımlar ve imza atılan sosyal projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan Atlı "Genel merkezimiz bizim için önemli bir güç ve motivasyon kaynağı. Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Denizlimizin gururu olan Gülizar Biçer Karaca vekilimiz olmak üzere bir dizi ziyarette bulunduk. Planladığımız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Hem Rahvan At Yarışları hem de Babafest için  davette bulunduk. Partimizin 99. yılında baba ocağı olarak gördüğümüz genel merkezimizde olmaktan onurluyuz" dedi.


BABADAĞ'A YATIRIM DEVAM EDECEK

Daha sonra Türkiye Belediyeler Birliği'ni ziyaret eden Başkan Ali Atlı "ilçemize kazandırdığımız yeni iş makinası ile ilgili süreç tamamlandı. Belediyeler Birliği tarafından finanse edilen iş makinesinin üretimi Devlet Malzeme Ofisi tarafından gerçekleştirildi. Yakın zamanda teslim edilecek. Hizmetlerin aksamaması ve hizmet kalitemizin artışı için var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz. Babadağ'a yatırım yapmaya devam edeceğiz ve biliyoruz ki biz bu azim ile çalıştığımız sürece destekler de devam edecektir" dedi.

Ardından Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Görüşmede ilçelerinde yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Atlı ve Başkan Yaşar faaliyetler konusunda birbirilerine destek olacaklarını vurguladı. Daha önce Babadağ’ı sık sık ziyaret ettiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar en kısa sürede Babadağ’ı tekrar ziyaret edeceğini belirtti.