BAŞKAN ATLI’DAN 10 KASIM MESAJI

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

  • 10 Kasım 2023 - 17:31
  • Son Güncelleme : 10 Kasım 2023 - 17:34

“Bağımsızlığımızın mimarı, Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diyen Başkan Atlı, “Atatürk; sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir. Milletimize ve ordumuza önderlik ederek yürüttüğü istiklal mücadelesi, hür yaşama kararlığındaki Türk Milletini aydınlık günlere kavuşturmuştur” dedi.

Başkan Atlı, “Mustafa Kemal’i anlamak; yurdumuzu dünyanın en mamur ve en medeni memleketleri seviyesine çıkarmak, milli kültürümüze sahip çıkarak yeniden büyük bir medeniyet tesisi için çalışmak demektir.

Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” cümleleri ile mesajına son verdi.