BAŞKAN ATLI VE BABADAĞ HEYETİNDEN ANKARA’YA ÇIKARMA!

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Meclis Üyeleri, partililer ve esnaflardan oluşan 30 kişilik grup ile Ankara’ya çıkarma yaptı.

  • 15 Haziran 2023 - 13:30
  • Son Güncelleme : 15 Haziran 2023 - 13:36

Başkan Atlı ve Babadağ heyeti Ankara programına ilk olarak TBMM Başkanvekili ve 28. Dönem Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı ardından CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı’yı TBMM’de ziyaret ederek başladı. Heyet, daha sonra ise Anıtkabir’e giderek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk sunma törenine katıldı.


Başkan Atlı, “Denizli Milletvekillerimizi Mecliste Ziyaret Ettik”

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, meclis üyeleri, partililer ve esnafların da aralarında olduğu 30 kişilik grup ile Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Atlı, Babadağ İlçe Başkanı Ayşen Yümsek, Demokrat Parti Babadağ İlçe Başkanı Ali Gürcan Atlı, meclis üyeleri, partililer ve esnaflarla birlikte TBMM Başkanvekili ve 28. Dönem Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı ardından CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı’yı TBMM’de ziyaret etti.  Başkan Atlı, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizde Denizli’mizi bu dönem temsil edecek olan TBMM Başkanvekilimiz ve 28. Dönem Denizli Milletvekilimiz Gülizar Biçer Karaca’yı ardından, Denizli Milletvekilimiz Şeref Arpacı’yı meclisteki yeni makam odalarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları sıcak samimi ev sahipliklerinden dolayı saygıdeğer milletvekilimize teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah" dedi.


Başkan Atlı Ve Heyeti Ata’nın Huzurunda

TBMM ziyaretlerini Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı önderliğinde tamamlayan Babadağ heyeti, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve heyeti Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu. Ata’nın huzuruna çıkan Başkan Atlı, “Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, bizlere gösterdiğin hedefler doğrultusunda bize ve gelecek nesillere emanet ettiğin Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak ve bizden sonraki nesillere bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sana ve bu vatan toprağını kanlarıyla sulayan şehitlerimize minnet borcumuzu ödemek için sizlere layık birer Türk vatandaşı olmak için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve rahmetle andığını ifade etti. Ankara’ya çıkarma yapan Babadağ heyeti, Anıtkabir’de müze ziyareti yaparak programlarını sonlandırdı.