BAŞKAN ATLI: İLÇEMİZİN YILDIZINI PARLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’dan 27 Eylül Dünya Turizm Günü Mesajı

  • 27 Eylül 2023 - 12:56
  • Son Güncelleme : 27 Eylül 2023 - 12:58

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Dünya Turizm Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Atlı mesajında, “Tüm sektör temsilcilerimizle fikir ve iş birliği içerisinde ilçemizin yıldızını parlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 27 Eylül Dünya Turizm Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. “Turizm, dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızlı büyümekte olan bir koldur” diyen Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Babadağ’ın turizmdeki öneminin farkındayız. İlçemizin sahip olduğu eşsiz doğasının yanında; tarihi dokusu, dokuma ve tekstili ile yöreye özgü lezzet birikimimiz var” dedi.

Başkan Atlı, mesajında şu ifadelerle yer verdi; “Düzenlemiş olduğumuz; Babafest, Karavanfest, Babadağ Tanıtım Günleri ve El Emeği Kadınlar Festivali ile Keşkek günleri gibi büyük organizasyonlar ile ilçemizin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. İlçe turizminin gelişmesi beraberinde diğer sektörlerin de gelişmesi demektir. Etkinlikler sayesinde ilçemize gelen ziyaretçiler ile de ilçe ekonomisine büyük katkı sağlıyoruz. Tüm sektör temsilcilerimizle fikir ve iş birliği içerisinde ilçemizin yıldızını parlatmaya devam edeceğiz. Bu duygularla her bölgesi ayrı bir güzel, ayrı bir turizm cenneti olan ülkemizde turizme emek ve gönül veren herkesin 27 Eylül Dünya Turizm Günü’nü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.