BAŞKAN ATLI, GELECEĞİMİZ İÇİN SANDIKLARA GİTMEK VE OY KULLANMAK ZORUNDAYIZ

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turunda sandığa gitmeleri çağrısında bulundu.

  • 27 Mayıs 2023 - 18:46
  • Son Güncelleme : 27 Mayıs 2023 - 18:48

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turu için vatandaşlara sandığa gitmeleri çağrısında bulundu. Başkan Atlı, “Ülkemizin kaderinin belirlenmesine sadece 1 gün kaldı. Sandıklara gidin. Değişimi hep birlikte yaşayalım” dedi.

Başkan Atlı “Bu Seçim Ülkemiz İçin Bir Referandum Niteliğindedir”

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turu için vatandaşlara sandığa gitmeleri çağrısında bulundu. Başkan Atlı, “Ülkemizin kaderinin değişeceği bu seçime sadece 1 gün kaldı.  28 Mayıs seçimleri iki aday arasında değildir. Bu seçim ülkemiz için bir referandum niteliğindedir.  13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne gönderdikten sonra ülkemiz için güçlendirilmiş parlamenter sistemle demokratik, laik, sosyal hukuk devletini yeniden inşa edeceğiz. Kadınlarımızı sahiplendirmek isteyenlerle iş birliği yapan mevcut iktidarı, kız çocuklarımızın erken yaşta zorla evlendirilmesinin önünü açmak isteyenlere, çocuklarımızın, gençlerimizin eğitim hakkını gasp edenlere karşı gereken cevabı sandıkta hep birlikte vereceğiz. Ülkemizin geleceği, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için sandıklara gitmek ve oy kullanmak zorundayız.  Oyumuzu kullanıp evimize dönmeyeceğiz. Sandıklarda kullandığımız oylara sahip çıkacağız. Gerekirse sabaha kadar nöbet tutacağız” ifadelerini kullandı.