BAŞKAN ATLI BABADAĞ İÇİN ANKARA'DA

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı dün Ankara’ya giderek partisinin grup toplantısına katıldı ve bir takım ziyaretlerde bulundu. Başkan Atlı, ayrıca Ankara’da bürokratlar ile görüşerek yeni projeler hakkında dirsek temaslarında bulundu.

  • 28 Ocak 2021 - 03:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı Babadağ için çalışmalarına son sürat devam ediyor. Başkan Atlı’nın son atağı ise Ankara görüşmeleri oldu. Dün sabah Ankara’ya giden Atlı CHP grup toplantısına katıldı. Partisinin grup toplantısını yakından takip eden Başkan Atlı parti kurmayları ile de görüşmeler gerçekleştirdi.

BAŞKAN ATLI’DAN KARACA VE SANCAR’A ZİYARET

Başkan Atlı’nın ikinci durağı ise Denizli milletvekilleri oldu. TBMM Denizli temsilcilerinden CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ı TBMM makamında ziyaret eden Atlı Denizli ve Babadağ hakkındaki çalışmalar için fikir alışverişinde bulundu. Babadağ için yapılabilecekler üzerine beyin fırtınası yapan milletvekilleri ve Başkan Atlı çalışmaların hızla devam edeceği sinyallerini verdi.

“HER ŞEY BABADAĞ İÇİN”

Başkan Atlı yaptığı görüşmelerin ardından Babadağ için yatırım projeleri hakkında Ankara bürokratları ile görüştü. Babadağ’a büyük katkı sağlayacak projelerin ilk adımını atan Başkan Atlı, ‘Her şey Babadağ için’ dedi.

“ZİYARETLERİMİZİN ANA TEMASI BABADAĞ”*

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı yaptığı görüşmeler ve ziyaretlerle ilgili olarak “Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizin ana teması Babadağımız oldu. İlçemizde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında güç birliği yapmak bizler için çok önemli. Babadağ’ımızın gelişmesi için yeni alanlar yaratmak ve vatandaşlarımızın refahı için yeni projelerde elimizi taşın altına koymak bizim görevimiz. Ankara’dan kesemiz dolu dönüyoruz. Umarım en kısa zamanda kesemize topladıklarımızı Babadağ’da gerçekleştireceğiz. Her şey Babadağ için, her şey vatandaşlarımız için” dedi.