BAŞKAN ARSLAN ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bulduğu her fırsatta vatandaş ve esnaflarla birebir görüşmeyi tercih eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan işyerlerini ziyaret ederek esnafların dert ve sıkıntılarını dinliyor.

  • 15 Aralık 2022 - 10:33
  • Son Güncelleme : 15 Aralık 2022 - 10:37

Belediye hizmetlerini samimi bir sohbet havasında esnaflara anlatan Başkan Arslan; “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Çamelimize  hep birlikte katkı sunuyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir. Esnaflarımızla içtiğimiz bir bardak çayın, yapmış olduğumuz sohbetin keyfi bir başka.. Bizleri dükkânlarında misafir eden esnaflarımıza teşekkür eder, hayırlı işler, bol kazançlar dilerim dedi.

MARKA İLÇE OLDUK 

Başkan Arslan’ın  ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak, talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. İlçemiz Adeta Şantiye alanı gibi alt yapı ,üst yapı çalışmaları ,Sosyal Donatı alanları  ile bambaşka bir ilçe oldu en uzak kırsal mahallelerde bile çalışmaların meyvelerini görüyoruz Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.