BARO BAŞKANI İLHAN'DAN YENİ YIL MESAJI

Zorlu geçen 2020 yılını iyisiyle, kötüsüyle, acısıyla, tatlısıyla geride bıraktık diyen Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan; "Yeni yılda, tüm dünyayı etkisi altına alan Corona (Covid-19) salgının bir an önce bitmesini, deprem, sel gibi felaketlerin son bulmasını, 2020 yılında canımızı sıkan her ne varsa ekonomik, kişisel, sosyal, barolarla ve işlerimizle ilgili tüm sorunlarımızın bitmesini canı gönülden diliyoruz" mesajı verdi.

  • 31 Aralık 2020 - 05:13
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan'ın yeni yıl mesajı şu şekilde:

Artık yepyeni umutlarla yeni bir yılı karşılıyoruz. 2021 yılının sağlığımızın yerinde olduğu, hepimizin keyif aldığı, tüm beklentilerimizin gerçekleştiği güzelliklerle dolu bir yıl olmasını istiyoruz.

2021 yılı Hukukun üstünlüğünün egemen olduğu, hukuk güvenliğinin sağlandığı, hak ve özgürlüklerin korunduğu, adil yargılanma ve savunma hakkının üstün tutulduğu, ekonomik ve sosyal olarak geliştiğimiz, hukuksal sıkıntıların çözüme ulaştığı, meslek sorunlarımızın azaldığı, toplumsal barışın sağlandığı bir yıl olmasını ümit ediyoruz.

2021 yılının daha sağlıklı, daha adaletli, hiçbir konuda endişe duymadığımız bir yıl olması umuduyla, tüm meslektaşlarımızın ve ulusumuzun yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımızı sunarız.